„Yra toks it gulbė dailus namas Plungėje. Šiame name užaugau. Čia mėgo lankytis įvairių nuostabių žmonių, vėliau tapusių premjerais, iškiliais dvasininkais ar kitaip garsūs ir mylimi žmonės. Čia ypač dažnai skambėjo ir vis dar skamba muzika.

Tai mūsų šeimos namas.

Nusprendėme jį parduoti, nes pastaraisiais metais jame mažai tenka būti. Ilgai negalėjome apsispręsti, bet dabar jau esame pasiruošę atsisveikinti su šia erdve ir kurti naujus planus“, – feisbuke skelbė Gediminas Jaunius.

Skelbime rašoma, kad namo plotas – net 227 kv.m. Jame yra 9 kambariai, išsidėstę per 3 namo aukštus. 1967 metais Plungėje pastatyto namo pirmajame aukšte įsikūrusi įmonė, turinti atskirą įėjimą.

Antrasis namo aukštas, remiantis kampas.lt skelbimu, pritaikytas gyventi. Jame įrengti 3 kambariai, virtuvė, vonios kambarys, tualetas.

Trečiajame namo aukšte taip pat išsidėstę 3 kambariai, holas bei pagalbinė patalpa.

Šalia namo – 7 arų teritorija, apsodinta žole. G. Jauniaus vaikystės namas aptvertas tvora.

Didžiulį namą tikimasi parduoti už 129 tūkst. eurų. Daugiau informacijos galite rasti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)