Paklausta, kodėl sulaukusi susidomėjimo moteris stačia galva nepuolė į šią veiklą, ji teigė esanti maksimalistė. „Žinau, kad galiu daug daugiau ir daug geriau. Jeigu žinau, kad galiu geriau, tai pirma padarysiu, o tik po to daug kalbėsiu“, – juokavo Viktorija.

Anot jos, įgyvendinti savo planą jai labiausiai trukdo laiko trūkumas. Moteris aktyviai dalyvauja versle, tad atrasti laisvą minutę prisėsti prie papuošalų kūrimo ne visuomet pavyksta: „Šiai dienai visas reikalas su papuošalais yra aprimęs. Ne visada tam užtenka laiko. Bet mintys galvoje labai intensyviai sukasi. Galvoju, kad jau reikia pagaliau skirti tam dėmesio. Norisi ir sau kažką naujo pasidaryti, ir kitam pasiūlyti. Nesakau, kad taškas padėtas, kad man tai nebeįdomu ir užsiimsiu kažkuo kitu“.

Žinoma moteris nepuoselėja grandiozinių planų papuošalų verslo paversti pagrindiniu pragyvenimo šaltiniu. „Man papuošalų kūrimas yra laisvalaikio praleidimo forma ir pomėgis. Tai širdžiai mielas užsiėmimas. Bet tam reikia rasti laiko ir turėti įkvėpimo. Turi būti harmonija viduje, kad galėtum tai daryti. Akmenukai, karoliukai turi energijos – jeigu kažkas ne taip, tai ir nesiseks“, – savo filosofiją dėstė dainininkė.

„Žinau, kad yra moterų, kurios tuo užsiima ir jos puikiai iš to gyvena bei užsidirba. Šiandien man tai yra tik pomėgis“, – pokalbį baigia V. Mauručaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)