„Kai visais įmanomais būdais bandai prastumti laiką iki naujojo „Sostų karų“ sezono“, – taip prie vaizdo įrašo, paviešinto feisbuke, rašė Mantas Katleris.

Vaizdo įraše matyti, kaip po namus slampinėjantis Mantas su didžiuliu kardu pjausto obuolį ir jį valgo, sėdi įsitaisęs fotelyje ir stebi senas „Sostų karų“ serijas kartodamas visus herojų žodžius, išmoktus atmintinai.

Tai trumpas priminimas, jog netrukus bus pradėtas rodyti septintasis kultinio serialo sezonas. Dar birželio 21 d. pristatytas anonsinis epiniu visame pasaulyje tapusio fantastinio televizijos serialo „Sostų karai“ anonsinis filmukas suteikė galimybę pažvelgti į tai, kas laukia jau visai netolimoje ateityje.

Anonsinis filmukas pavadintas „Žiema jau čia“ ir primena seriale dažnai kartojamą frazę apie artėjančią žiemą. Filmuke rodomi visi gyvi išlikę veikėjai, kovojantys dėl geležinio sosto. Naujosios serijos pradedamos rodyti liepos 16 d., kai po šeštojo sezono bus praėję beveik metai.

Šiose serijose bus rodomos ne tik jau įprastomis tapusios tarpusavio kovos, bet ir pasipriešinimas bendram pavojui – paslaptingiesiems ledo padarams iš Šiaurės. „Sostų karai“ – daugiausia žiūrovų pritraukęs HBO kabelinės televizijos serialas. Vien šeštąjį sezoną žiūrėjo apie 25 mln. asmenų.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)