Savo feisbuko profilyje ir daug narių turinčiose grupėse muzikantas išplatino romantišką žinutę, su kuria prašo pagalbos.

„Liepos 15 d. Šventojoje, alėjoje, vėlai vakare, man bedainuojant, pro šalį ėjo labai graži miela mergina su savo mama“, – savo skelbimą pradėjo V. Petersons.

„Ji buvo su kuoduku ir labai šiltai šypsojosi. Apsikeitėme žvilgsniais ir šypsenomis, tada jos atsisėdo ant suoliuko, paklausė tris dainas, žvilgsniai ir toliau žaidė tarpusavyje. Tada ji priėjo, įmetė 5 eurus, nueinant susimojavome ir tiek aš ją temačiau.

Labai gailiuosi, kad neužkalbinau. Gal kartais ji yra šioje grupėje ir pavyktų susisiekti. Norėtųsi bent susipažinti. O jei padėtumėte man, pasidalindami arba pakomentuodami, kad daugiau žmonių pamatytų, būtinai per tiesioginę transliaciją ar realiai grojant, paskirsiu jums dainą. Ačiū“, – dėkojo jis.

Paslaptingos nepažįstamosios ieškantis V. Petersons Delfi patikino, kad tokia mergina tikrai egzistuoja ir tai jokiu būdu nėra reklaminis triukas.

„Tik toji mergina gali žinoti, kad apie ją kalbama. Kiti žmonės labai palaiko, net nemaniau, kad šis įrašas taip suveiks. Tik dar kol kas neatsirado“, – pasakoja atlikėjas, tačiau vilties nepraranda.

„Labai tikiuosi ją rasti, nes liūdna, kad taip ir neužkalbinau. Būtų kaip stebuklas, jei ji atsirastų. Bent susipažintume ir išsklaidytume tai, kas vis neramina“, – pridurdamas šyptelėjo pašnekovas.

Įrašas nufilmuotas tą pačią dieną, kai Voldemars išvydo žavią nepažįstamąją:

Delfi primena, kad atlikėjas Kupido išgarsėjo muzikiniame realybės šou „Dangus 2“. Vėliau savo veiklą tęsė kituose televiziniuose šou ir projektuose, pavyzdžiui, ne kartą dalyvavo nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)