Palangoje poilsiaujantis vienas garsiausių šalies dizainerių J. Statkevičius ir verslininkas Ž. Grigaitis, pasak "Mojo Lounge" darbuotojų, už baro atsistojo spontaniškai. Vyko pakankamai audringas vakarėlis, sutraukęs į pajūrio klubą kelis šimtus lankytojų. Todėl vos spėjantiems suktis barmenams ir padavėjams žinomi vyrai nusprendė ištiesti pagalbos ranką.

Ž. Grigaitis ir J. Statkevičius ne tik plakė kokteilius bei aptarnavo lankytojus, bet ir padėjo aptarnaujančiam personalui tampyti dėžes iš sandėliuko.

"Kaip jiems sekėsi? Galime pagirti už puikų darbą. Daug kokteilių pardavė, - šypsodamiesi DELFI portalui pasakojo klubo darbuotojai. - Matėsi, kad jiems ši atrakcija taip pat labai patiko. Žinoma, didžiausią įspūdį tokie barmenai paliko patiems lankytojams."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)