„Palangos „Laukinių vakarų salūno“ klube siautėjo girtas Mios vyras. Kabinėjosi prie klubo lankytojų, moterims siūlėsi kartu su juo pabūti, kad sukeltų Miai pavydą. Kabinėjosi ir prie vyrų, buvo išprašytas iš klubo, tada sukėlė muštynes lauke.

Apsiverkusi dainininkė buvo klubo viduje ir nenorėjo išeiti į lauką“, – laiške rašo skaitytojas.

DELFI susisiekus su Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstove Andromeda Grausliene, ši patikino, kad birželio 22-osios vakarą policija buvo gavusi net kelis iškvietimus į minėtą pramogų vietą, tačiau ne dėl Nerijaus: „Į policijos pareigūnus dėl šio įvykio kreiptąsi nebuvo. Tačiau Palangos policijos komisariatas buvo gavęs iškvietimą šiuo adresu dėl triukšmo. Vis dėlto nuvykus į įvykio vietą, pranešimas nepasiteisino, pažeidimų nebuvo nustatyta“.

Ir nors Mios vyrui trečiadienio baktį neteko susidurti su policijos pareigūnais, panašu, kad kivirče jis dalyvavo. Vėlyvą vakarą vyras buvo atgabentas į Klaipėdos miesto ligoninę. „Gavome pranešimą, kad pilietis Antanavičius naktį buvo atvežtas su sumušimo žymėmis“, – teigė A. Grauslienė.

Vakar Palangoje vykusiame Mios koncerte netrūko ir daugiau nesklandumų. Pati atlikėja savo gerbėjus privertė laukti kone valandą. Tuomet, padainavusi kelias dainas, nulipo nuo scenos ir dingo kone pusvalandžiui, vėliau dar valandai.

„Laukinių vakarų salūno“ iškabose, matomose Basanavičiaus gatve žengiantiems praeiviams, buvo rašoma, jog atlikėjos koncertas prasidės 8 valandą vakare.

Oficialioje socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje – taip pat. Tiesa, net ir patys nepunktualiausi, atvykę prieš 21 val., buvo nustebę. Atlikėjos – nė kvapo.

Prie įėjimo svečiai buvo informuojami, jog koncertas šiek tiek vėluos – galimai net 40 minučių. Dažnas į tokį pareiškimą reagavo ramiai, mat į koncertą buvo galima patekti vos už 3 eurus. Norintieji geresnių vietų galėjo sumokėti 5 ar 7 eurus.

Kol gerbėjai laukė Vilijos Pilibaitytės-Mios, ant scenos sukinėjosi ir susirinkusiuosius linksmino ugniaplaukė vakaro vedėja. Svečiams ji buvo parengusi ir aukcioną, ir protmūšį, ir kitokias linksmybes – kad tik laukimas neprailgtų.

Nerijus Antanavičius

Tačiau laukimas prailgo – apie tai bylojo ir vis į laikrodžius žiūrinėje ir galvą ramstę svečiai. Dažnas pasipiktino ir viešai – vyresnio amžiaus viešnia su akivaizdžiu susierzinimu bičiulės vis klausė, kada gi prasidės koncertas ir kaip gi galima šitiek vėluoti į savo koncertą.

Pasiteiravus baro administratorės, dėl kokių priežasčių buvo delsiama pradėti koncertą, moteris patikino, jog atlikėjos automobilis buvo sugedęs.

Ant scenos pasirodžiusi Mia buvo puikiai nusiteikusi ir puikiai pasiruošusi – pasidabinusi trumpa suknele ir aukštakulniais. Publika atlikėją sutiko šiltai – nors bare užimti buvo ne visi staliukai, tačiau atsirado ir traukiančių dainas kartu, ir nusprendusių pašokti.

Atlikėja noriai bendravo su publika, ne kartą pasiteiravo, kaip gi jie jaučiasi, padovanojo ne vieną puikiai žinomą dainą.

Nerijus Antanavičius

Tačiau akibrokštai čia nesibaigė. Kiek daugiau nei 20 minučių padainavusi atlikėja paskelbė apie pertraukėlę ir nulipo nuo scenos – tuo metu laikrodžio rodyklė rodė 21 val. 40 min.

Pertraukėlė užsitęsė, mat ant scenos atlikėja dar kartą pasirodė tik po valandos.

Tiesa, grįžo su staigmenomis. Ant scenos ji kartu pasikvietė savo gerą bičiulę, su kuria, kaip minėjo, dalinasi ir šaukštais, ir puodais, ir pledais. Duetu dainą „Yra kaip yra“ ji traukė su Donata Virbilaite.

Tačiau ir antroji koncerto dalis neprailgo – 23 valandą atlikėja atsisveikino su gerbėjais ir nulipo nuo scenos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (397)