„Nepamirškime to, kad gyvenau Klaipėdoje ir tik praėjusiais metais pardaviau namą, tad pabūti prie jūros progų turėjau daug metų. Palanga man tarsi toks vakarėlių miestelis“, - pasakojo dainininkė.

Beveik 20 metų scenoje esanti Natalija vasaros metu vis dažniau koncertuoja Palangoje ir nebijo būti lyginama su šio kurorto legenda tapusia Vitalija Katunskyte.

„Mes net arti viena kitos koncertuojame. Jeigu kalbama iš tos pusės, kad daug metų čia dainuosiu, tai kodėl ne? Kas čia blogo? Čia net labai gerai. Reikia tik džiaugtis, kad žmogus dirba ir užsidirba. Šaunuolė ji yra!“, - estrados dainininkę gyrė pašnekovė.

Žinomo keliautojo, žurnalisto Orijaus Gasanovo nuomonei, kad Palangoje yra viskas gerai, išskyrus Basanavičiaus gatvę, Natalija nepritarė ir stojo ginti kurorto.

„Atsiprašau, aš kartais būnu labai korektiška, bet kartais būnu ir šlykštoka, todėl eina jis žinote kur“, - nusijuokė ji.

„Viskas čia yra labai gerai. Jūs tik pažiūrėkite, kiek čia daug gražių ir besišypsančių žmonių. Vadinasi, viskas su Palanga ir su Basanavičiaus gatve yra gerai. Reikia turėti pozityvias mintis ir nebūti paniurusiems“, - tiesioginiame eteryje kalbėjo N. Bunkė.

Visas reportažas ir linksmybės Palangoje su dainininke - DELFI vaizdo įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)