Palangos Bažnyčioje aukso žiedus sumainiusių jaunavedžių atvyko pasveikinti artimiausi giminaičiai, kolegos.

Kaip juokauja Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo gynėjo tėvas Vytautas, medų jaunavedžiams teks kopinėti Lietuvos rinktinės stovykloje, kadangi jau liepos 15 d. prasideda pasirengimas Europos čempionatui.

„Turime naują gražią šeimą – Renaldą ir Dovilę. Dabar kaip tik renkasi visi svečiai, laukiame jaunųjų – jie važiuoja iš fotosesijos. Kur vyks pokylis? Žinoma, kad Palangoje. Vietiniai esame, savo krašte ir vestuves keliame“, – ketvirtadienio pavakarę DELFI telefonu pasakojo V. Seibutis.

Savo kolegą sukūrus šeimą pasveikino treneris Dirkas Bauermannas, taip pat jo komandos draugai Steponas Babrauskas, Janis Blūmas.

Pora vestuvių puotą iškėlė Palangoje, vieno prabangaus viešbučio restorane. Tarp vakaro svečių buvo ne tik krepšininkai, bet ir pramogų pasaulio atstovų. Tarp jų, ir Algis Ramanauskas-Greitai. 
Renaldas Seibutis ir Dovilė Eglynaitė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (181)