Šį vakarą švytinti D. Bosas patikino, kad tai pirmasis renginys, kada ji nepasinaudojo grožio specialistų paslaugomis – makiažą ir šukuoseną pasidarė pati: „Tiesiog nebuvo laiko. Kaip visuomet nutinka paskutinę akimirką, teko spręsti daugybę organizacinių klausimų“.

Daina juokiasi neseniai šioje teritorijoje sutikusi porelę, kuri apsižvalgiusi patikino čia neapsistosianti, nes yra pernelyg ramu. „Nors jie buvo nepatenkinti, man tai buvo didžiausias komplimentas. Mes su Antanu ir siekėme sukurti ramybės oazę“, - juokėsi moteris.

Verslininkė prisipažįsta – čia teko investuoti milžiniškus pinigus ir neaišku, ar kada nors visa tai atsipirks. Tačiau pinigų žymi pora neskaičiuoja ir neabejoja – rūpintis šia vieta teks dar daug metų.

„Nenustebkite, jei dabar būsiu retesnė viešnia vakarėliuose. Neabejoju, kad čia bus užtektinai veiklos“, - šypsosi D. Bosas, be kurios iki šiol nepraeidavo nė vienas prabangus renginys.

Kol Daina dalijo interviu, Antanas svečiams gamino plovą su laukiniais ryžiais ir žvėriena.

Jau seniai A. Bosui priklausančioje didžiulėje teritorijoje įsikūrė žvėrienos restoranas, 15 numerių viešbutis, didžiulė žaidimų aikštelė vaikams, zoologijos sodas su čia augančiais pačiais įvairiausiais žvėrimis.

Poilsio komplekse įkurtas net ir muziejus, kurio eksponatai – A. Boso medžioklių trofėjai. O paroda čia tikrai neįprasta – eksponatai patalpinti ne už stiklo, o atkurtoje natūraliai atrodančioje aplinkoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (638)