Džiaugiasi nauju hobiu

Kuomet dainininkės koncertuoja vaikus prižiūri vyrai, seneliai, o kartais į pagalbą atskuba auklė. „Mano duktė Marija jau didelė, tai kartais padeda prižiūrėti mažesniuosius“, - juokėsi I. Martinkėnaitė. Naujas Ingridos hobis – bėgimas. Jį moteris atrado šaltus žiemos mėnesius leidusi Tenerifėje.

„Nusibosdavo gulėti pliaže. Tad apsiaviau sportinius batelius ir ėmiau bėgioti. Pati nesitikėjau, kad man taip patiks bėgiojimas, man tai visuomet atrodė nuobodu. Tenerifėje turi galimybę bėgioti žiemos metu. Galvoju, ką reikės daryti Lietuvoje, kai ateis ruduo, kokiu sportu užsiimti. Gal pradėsiu plaukioti (juokiasi). Man bėgimas tapo tarsi narkotiku. Atsikėlus iš ryto norisi tik bėgti. Bėgiojimas man tarsi meditacija, susidėlioji mintis“, - atrastu hobiu džiaugėsi I. Martinkėnaitė.

Į Tenerifę vyks visos

Į Tenerifės salą, kur žiemas leidžia Ingrida, žada paatostogauti nuvykti ir kitos grupės merginos. „Žadame rudenį su vaikais nuvykti pasiilsėti. Daugelis klausia, gal žadu įsikurti saloje visam laikui. Tikrai nenoriu prisirišti prie vienos vietos, gal vėliau sugalvosiu patraukti kur kitur“, - kalbėjo I. Martinkėnaitė.

Nesutiko dalyvauti naujame projekte

Daugelį žiūrovų LRT projekte „Auksinis balsas“ sužavėjusi Karina Krysko-Skambinė šį sezoną nutarė nepriimti televizijos prodiuserių pasiūlymo dalyvauti viename projekte. „Buvau gavusi pasiūlymą, bet šį kartą atsisakiau. Turime daug įvairiausių idėjų, minčių, bet kol kas dar per anksti kalbėti“, - kalbėjo Karina.

Grupėje trūksta Godos

Kalbintos grupės narės teigė, kad šiuo metu nėštumu besidžiaugiančios Godos Alijevos labai trūksta grupėje. „Daugybę metų buvome kartu. Tačiau jau įpratome, kad vienos kažkurios nėra. Goda norėjo užsukti į koncertą, tačiau vis nepavykdavo. Arba mes kitame mieste koncertuojame, arba Goda neturėdavo laiko“, - DELFI kalbėjo I. Martinkėnaitė.

Pasikeitęs gyvenimas

Persikėlusi gyventi į Klaipėdą, ištekėjusi ir dukters Patricijos susilaukusi N. Pareigytė-Rukaitienė dingo iš pramoginių žurnalų puslapių. Ilgą laiką buvusi viena ryškiausių pramogų pasaulio žvaigždžių dabar Nijolė mėgaujasi kur kas ramesniu gyvenimu. „ Mano gyvenimas viskas vyksta etapais: mokslai, linksmybės, darbas, vakarėliai, draugai. Ateina laikas, kai to nepasigendi, tai jau praėjęs etapas. Tapti mama yra nuostabus jausmas, o to viešumo nesinori. Motinystė yra didžiulė laimė džiaugsmas“, - DELFI kalbėjo Nijolė ir pridūrė, kad neatsisakanti minties ateityje turėti dar vaikų.

Nuo rudens darbuosis versle

„Man vyras sako, kad jau užtenka dainuoti, o geriau ateičiau padėti dirbti, nes veiklos labai daug. Tikiuosi, kad prisidėsiu prie vyro veiklos nuo rudens (Nijolės vyras Rimvydas Rukaitis valdo kelis naktinius klubus – aut. past.). Būsiu direktore, žemesnių pareigų nesinori (juokiasi). Nusimato daug įvairių projektų, nepabėgsiu nuo linksmybių sferos, naktinio gyvenimo, tiesiog dirbsiu iš kitos pusės“, - ateities planais dalinosi „69 Danguje” narė.

Populiarumą atnešė sunkus darbas

„Kartais pačios savęs klausiame, kaip sugebėjome išlikti populiarios tiek metų. Juk scenoje jau esame 10-tus metus, tačiau vis dar turime daug koncertų, esame įdomios klausytojams. Manome, kad taip yra dėl to, jog praeityje labai daug dirbome, pirmąjį koncertą surengėme po pusės metų repeticijų, labai norėjome dainuoti. Visi mūsų skandalai nebuvo sugalvoti, jie buvo praeiti per ašaras. Kai kam tai buvo skandalai, o mums išgyvenimai“, - interviu metu svarstė grupės Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.

Lyg paliudydami Nijolės kalbas, fotosesijos metu prie grupės vis prieidavo gerbėjai, norintys nusifotografuoti su mylimomis atlikėjomis, o Palangos grafų Tiškevičių rūmų lankytojai smalsiai nužiūrėdavo fotografui pozuojančias atlikėjas ir šnibždėdavosi: „Čia gi šitos „69 Danguje”.

Grupės fotosesija Palangos grafų Tiškevičių rūmuose - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)