Iškilmingą ceremoniją vedė puikiai pažįstamas Audrės Kudabienės ir Marijono Mikutavičiaus duetas, o muzikinius pasirodymus dovanojo ryškiausios muzikos žvaigždės. Dar gerokai iki iškilmingų kasmetinių apdovanojimų, Lietuvos žmonės buvo kviečiami siųsti istorijas tų, kurie kuria gražesnę Lietuvą ir geresnį pasaulį.

„Šiemet labiau nei bet kada norime nešti žinią, kad tikrieji herojai dažnai yra nematomi. Pro juos praeiname gatvėje, susitinkame parduotuvėje, stovime šalia prie raudono šviesoforo. Mes niekada nežinome – gal šalia esantis žmogus paaukojo organą, daugybę metų yra kraujo donoras, gal išgelbėjo skęstantįjį ar kasdien savanoriauja. Tai, kad ypatingi ir svarbūs žmonės yra greta mūsų, suteikia saugumo ir jaukumo jausmą. Be to, tai skatina mus pačius jausti atsakomybę ir prireikus pasielgti herojiškai“, – sako TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)