Praėjus daugiau nei trims mėnesiams po įvykio, Ugnius atskleidė, kuo baigėsi visa ši istorija: „Ačiū „Lietuvos Draudimui“ už teisingą žalos įvertinimą ir išmokas, bei UAB „Mautoras“ už visą auto priežiūrą nuo pat pirkimo, iki nurašymo. Jei draudžiatės – rinkitės LD, jei reikia auto – rinkitės „Mautorą“.

Sumaitotą „Ferrari“ verslininkas įvertino 150 tūkstančių eurų suma, o kadangi automobilis suniokotas nebepataisomai, nuostolius taip pat nusakė tokia pačia suma.

Po įvykio draudimo išmokėta žalos suma tenkina verslininką, nors, paskelbęs istorijos atomazgą savo feisbuko anketoje, šyptelėjo pridurdamas, kad šiek tiek gaila, jog nuo šiol tokiems automobiliams draudimo įmokos bus kiek brangesnės.

DELFI žiniomis, prabangų „Ferrari“ vairavęs Ugnius Kiguolis važiavo pagrindiniu keliu. Likus vos keliems metrams iki viešbučio, kuriame jis buvo apsistojęs, į „Ferrari“ įsirėžė BMW M4. Abu vairuotojai nenukentėjo, tačiau automobiliai stipriai apgadinti. Nuo smūgio stumtelėtas „Ferarri“ trekėsi į metalinę tvorą ir ją sulaužė. BMW M4 nuo smūgio liko sumaitotu automobilio priekiu. BMW vairavęs Eimantas iš karto pripažino savo kaltę.

BMW M4 dėmesį traukė ne tik dėl prabangios išvaizdos bei vertės, bet ir dėl išskirtinių numerių „E1M1S“. Beje, šis automobilis priklauso įmonei „4 Ride“, kuri užsiima automobilių nuoma. Internetinėje įmonės svetainėje galima išsinuomoti ir tokį BMW M4.

Išskirtiniais numeriais buvo pažymėtas ir Ugniaus automobilis – „F0LL0W“ (liet. – „Sek paskui“).

Padėkojęs draudimo įmonei, Ugnius tęsė toliau: „Labiausiai dėkoju „Ferrari“ inžinieriams, kurių kūrinys atlaiko net ir tokius šoninius smūgius. Būčiau su „mersu“, pasekmės būtų rimtesnės. Keleiviui, kurio, ačiū Dievui, nebuvo, pasekmės būtų fatališkos, kaip ir praeitą savaitę įvykusioje analogiškoje avarijoje Kaune... Užuojauta artimiesiems“.

Ne vieną prabangų automobilį savo garaže saugantis Ugnius nepraleido progos ir pašmaikštauti: „Gaila tik, kad draudimas visoms tokioms auto bus šiek tiek brangesnis. Ši F0LL0W istorija baigta, atėjus laikui bus kita“.

Ir vienas, ir antrasis automobilis Lietuvoje – retenybė, tad jų susidūrimas sukėlė didžiulį praeivių susidomėjimą. Į autoįvykį pakliuvęs U. Kiguolis tą savaitgalį stebėjo Palangoje vykusias „ENEOS“ automobilių lenktynes.

„Laimei, viskas baigėsi laimingai, o mane išgelbėjo automobilis. Būčiau važiavęs eiline mašina, šiandien jau būčiau kitame pasaulyje, – „Vakarinei Palangai“ po įvykio pasakojo U. Kiguolis. – Mat „Ferrari“ šonai yra gana tvirti, tvirtesni nei įprastuose automobiliuose. Jaučiuosi neblogai, nors dėl savo sveikatos dar nesu visiškai tikras – žadu kreiptis į medikus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)