Šią žinią patvirtino patikimi naujienų portalo DELFI šaltiniai.

Kalbama, kad su dabar jau buvusia žmona Lina Velečkiene Agurkas išsiskyrė siekdamas išsaugoti turtą. Su ja S. Velečka susilaukė dviejų atžalų – sūnaus ir dukters. Po skyrybų jo buvusi žmona dažnai lankosi Londone su jaunėliu sūnumi. Šaltinių žiniomis, leisdamas dienas Lukiškių kalėjime S. Velečka tapo seneliu – prieš mėnesį jo dukrai gimė mergaitė.

„Nepaisant to, kad jis yra nusikaltėlis ir visa kita, jis man atrodė labai šeimyniškas, tikras šeimos vyras. Ir tikrai tuos abu vaikus myli“, – sakė pašnekovas.

DELFI pikantiškas asmeninio gyvenimo detales nutaręs atskleisti šaltinis neslėpė nuostabos ir pasipiktinimo: „Vyras jau metuose. Suaugęs, subrendęs. Išsiskyrė su žmona ir „peršoko ant tokios“. Iš jo pusės labai keista. Net nuvylė. Tegul visi mato, pas ką ji eina. Kodėl negali žmonės žinoti, kokia yra ta ir koks yra tas?“

„Patys grupuotės nariai labai juokiasi iš šių santykių. Atveža ją (M. Bui – DELFI) į kalėjimą. Akivaizdžiai tyčiojasi iš Marinos“, – atvirai rėžė šaltinis.

Marina Bui

„Agurkiniai“ –  viena pavojingiausių nusikalstamų grupuočių šalyje

Pasak pareigūnų, „Agurkiniai“ –  viena pavojingiausių nusikalstamų grupuočių šalyje. Ikiteisminis tyrimas dėl „Agurkinių" nusikalstamo susivienijimo veiklos buvo pradėtas 2011 metų gegužės mėnesį.

Baudžiamojoje byloje Lietuvos kriminalinės policijos biuras (LKPB) ir Generalinė prokuratūra įtarimus pateikė daugiau 14 asmenų, tarp jų – ir pagrindiniams ir svarbiausiems „Agurkinių“ nusikalstamo susivienijimo organizatoriams ir nariams. Kitų gaujos narių bylos nagrinėjamos atskirai.

Ikiteisminio tyrimo metu atliktų kratų metu pas įtariamuosius aptiktas ir paimtas didelis kiekis kovinių šaunamųjų ginklų, tarp jų snaiperiniai šautuvai ir automatiniai ginklai. Dauguma šaunamųjų ginklų yra su duslintuvais, kas byloja apie jų galimą panaudojimą samdomų nužudymų vykdymui.

Policijos departamentas yra pranešęs, kad tyrimo metu viename iš Kauno miesto nuosavų namų aptiktas didelis kiekis, didelės galios karinės paskirties sprogmenų, rasti ir labai dideli kiekiai narkotinių bei psichotropinių medžiagų. Nustatytas ir likviduotas narkotikų gabenimo maršrutas, kuris driekėsi nuo P. Amerikos-Ispanijos-Olandijos-Lietuvos iki Rusijos.

Saulius Velečka

Tyrimo metu buvo išaiškintas ir 2011 m. buvo Kaune įvykdytas nužudymas – samdomas žudikas prie mokyklos nušovė į prezidentus kandidatavusį verslininką Vidmantą Sadauską. Tiesa, jis nesivaržė rinkimuose, ir kovą baigė vos pradėjęs, nes neužteko palaikančiųjų parašų.

Tiriant „Agurkinių“ nusikalstamas veikas, nustatytas samdomas žudikas, kuris sulaikytas Ukrainoje, vėliau jis perduotas Lietuvai.

Lapkričio 11-oji – tokia data paskirta Klaipėdos apygardos teisme pradėti nagrinėti vadinamąją „agurkinių“ bylą. Liepos 11 dieną Lietuvos apeliacinis teismas nagrinėti itin didelės apimties rezonansinę bylą perdavė Klaipėdos apygardos teismui. Baudžiamąją bylą sudaro 108 tomai.

„Agurkinių“ lyderis S. Velečka buvo ne kartą minimas ir garsiosios Kauno pedofilijos bylos kontekste – skelbta, kad jis esą yra buvęs Drąsiaus Kedžio bičiulis. Tiesa, esą vyrai vėliau susipyko dėl pinigų, todėl, įtariama, D. Kedys planavo S. Velečką nužudyti.

M. Bui irgi mynė teismų slenksčius

Buvusi pramogų pasaulio atstovė ne vienerius metus pati mynė teismų slenksčius – mergina turėjo liudyti M. Kulikauskaitės, kaltintos per dvidešimt merginų įtraukimu į prostituciją, byloje. Už pasikartojantį teismo posėdžių nelankymą jai netgi grėsė kardomoji priemonė – areštas. Šių metų vasario pabaigoje paaiškėjo, kad M.Bui pavardės M.Kulikauskaitei dirbusių prostitučių sąraše nėra.

Marina Bui

M. Bui pavardė visuomenei tapo žinoma šiai priisjungus prie O. Pikul-Jasaitienės vadovaujamos merginų grupės „Olialia pupytės“. „Išpildyk mano norus ir aš būsiu tavo“, – kartu su „Olialia puoytėmis“ prieš ketverius metus dainavo Marina. Vėliau merginų grupė buvo pervadinta, prie jos prisijungė dvi naujos narės, o žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad M. Bui ketina užsiimti soline atlikėjos karjera.

Vėliau buvusį populiarumą ji bandė susigrąžinti dalyvaudama skandalingame realybės šou „Šlovė ir turtai“, kurio transliacijos netikėtai buvo nutrauktos.

2012 metų liepą M. Bui išsiskyrė su A. Daščenka. Po skyrybų moteris pasiliko mergautinę Bui pavardę, o dukters Ešlės globos teisės atiteko dabar jau buvusiam jos vyrui Andrejui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (580)