Projektas BigScreenRecords.com, kuriame jau galima išvysti Lietuvos muzikos padangės žvaigždes ir jų veiklos aprašymus internete buvo pristatytas dar rudens viduryje. Atradusi laiko savo ir atlikėjų dienotvarkėje, E. Grigaitis subūrė visus muzikinio projekto kolegas prie bendro pietų stalo.

„Vasarą aš pabandžiau nusipirkti muzikos, kurią išgirdau per radijo stotis.  Bet tai, ką girdėjau eteryje, nebuvo niekur pasiekiama. Tai buvo tiesiog neįmanoma“, - apie sumanymą padėti Lietuvos atlikėjams naujienų portalui DELFI kalbėjo Ž. Grigaičio žmona Elle.

„Čia yra daug be galo talentingų žmonių, apie kuriuos niekas pasaulyje nežino ir jie čia lieka uždaryti. Mes tai norime pakeisti, nes turime tam galimybių. “, - įkvepiančių žodžių negailėjo E. Martin-Grigaitis.

„Mes tikrai nesiekiame iš jų pasiimti kuo daugiau naudos, mes norime naudos suteikti jiems, nes jie tikrai talentingi. Padėsime jiems augti. Tikimės, kad jie liks tokie patys laimingi kaip ir mes. Aš esu matęs, kaip darbas vyksta su didžiosiomis kompanijomis. Jie ima viską iš muzikantų, tačiau negali garantuoti jiems to paties. Kaip ir minėjau, mes kuriame vieną didelę šeimą“, - pridūrė šiam projektui vadovaujantis E. Grigaitis sūnus B. Martin.

Pasitikslinus apie ketinimus mūsų šalies atlikėjus išpopuliarinti visame pasaulyje, E. Grigaitis sakė nedvejojanti, kad tie, kurie bus atrinkti ir pasirašys sutartį su jos atstovaujama kompanija, iš tiesų turės galimybę tapti garsiais visame pasaulyje. Anot E. Grigaitis, moteris siekia suburti didelę lietuvių atlikėjų šeimą.

E. Grigaitis pabrėžė, kad lietuviai atlikėjai niekuo nenusileidžia pasaulinio lygio žvaigždėms, o jų konkurencingumu pasaulinėje rinkoje ji net neabejoja.

Paklausti, kaip iš didelio būrio gabių Lietuvos muzikantų išsirinko šiuos, Boyd ir Elle teigia pirmiausiai vertinę, ar atlikėjai siekia dirbti kokybiškai, ar vertina tai, ką daro patys. „Vertinome, ar artistai yra sukūrę kažką savo, o ne tik perdainavę keletą koverių. Taip pat svarbu, kiek nuosavų dainų jie yra sukūrę ir kiek meilės į tai įdėję. Jeigu matome, kad jie myli savo darbą, tai tada ir pasaulis pamils juos.“

O. Pikul-Jasaitienė: gyvenimas kupinas siurprizų

„Puiki pradžia susipažinti ir pradėti. Tai pavyzdinė pradžia, kaip reikia pradėti darbą. Buvo labai šiltas kvietimas, mes pamaloninti ir žiūrėsime, kokie bus darbo rezultatai. Tikiuosi, kad tokie patys kaip ir šiandienos pietūs“, - po prabangių pietų naujienų portalui DELFI kalbėjo „Naujųjų pupyčių“ lyderė Oksana Pikul-Jasaitienė.

Paklausta, ar kada nors yra svarsčiusi apie galimybę emigruoti į tolimąją Australiją, Oksana kalbėjo: „Apie šią šalį esu girdėjusi ne tik iš Elle. Tikiuosi, kad ne tik į svečius nuvažiuosime aplankyti draugų ar pažįstamų. Tikiuosi, kad kada nors teks ir su darbo reikalais ten nuvykti. Būtų labai šaunu ir smagu. Gyvenimas kupinas siurprizų, niekada negali žinoti. Dažnai ir su vyru pasijuokiame, o kaip būtų, jeigu būtų. Pasvarstome, kokią šalį pasirinktume gyventi. Bet pasirenki ten, kur širdis. Ten būna geriausia. Kaip bebūtų, Lietuva vilioja ir į Lietuvą anksčiau ar vėliau visi grįžtame“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (241)