„Pas mane užrašyta Inga. Aš taip nelabai gerai įžiūriu, supratau, kad Valinskienė, bet ne Valinskienė, o Jankauskaitė. O kur yra Valinskienė? – ant M.A.M.A scenos kalbėjo apdovanojimų vedėjas Tomas Sinickis. – Atsakymą žino Arūnas Valinskas.“

Scenoje be Ingos pasirodęs A. Valinskas paskelbė tradicinės muzikos metų atlikėją, kuria tapo į apdovanojimus dėl ligos negalėjusi atvykti Inga Jankauskaitė.

Ši situacija neliko nepastebėta ir Arūno žmonos Ingos Valinskienės. Moteris sekmadienio vakarą socialiniuose tinkluose pasidalino žinute, kurioje atskleidė, kodėl M.A.M.A apdovanojimuose vis tik nepasirodė.

„Nesu ir, matyt, nebetapsiu nuolatine socialinių tinklų „gyventoja“. Bet šį kartą tiesiog privalau padėkoti...

Pasisakė vieną dieną mano vyras esąs pakviestas į M.A.M.A. skelbti laimėtojo vienoje iš nominacijų. Žinau, kad važiuos, nes jis pareigingas ir atsakingas, neleidžia sau ignoruoti tokių kvietimų.

Didžiąją dieną lydžiu sutuoktinį Kaunan. Pažiūriu, kad kelnės gerai „gulėtų'“, nes kitaip gausiu velnių nuo kostiumo autoriaus Ruslano Rybakovo. Duodu bučkį, palinkiu sėkmės ir lieku vakarot mažoje draugijoje.

Gerbiu M.A.M.A. organizatorius už pastangas dovanoti Lietuvai ryškią muzikos šventę, bet tai ne tas renginys, į kurį veržčiausi, jei nėra ypatingo reikalo. Ir trauka raudoniems kilimams nesergu. Tad ačiū bičiuliams Raimondui ir Jolantai, Inai ir Markui už puikias kultūrines patirtis šių metų kultūros sostinėje, už gurmaniškas vaišes ir šilumą.

Ir štai kitą rytą mano ausis, o paskui ir akis (smalsu gi) pasiekia žinia, kad mano kuklus vardas rado sau vietos ir M.A.M.A. vedėjų lūpose, ir naujienų portalų antraštėse, ir net socialinių tinklų apkalbėlėse!

Netikėta, bet – malonu. Ačiū visoms ir visiems už tokį nepelnytą dėmesį. Kol esate, pamiršta tapti nepavyks. Net jei norėtųsi“, – į praėjusį penktadienį vykusius apdovanojimus sureagavo I. Valinskienė.

Raudonas kilimas:

Apdovanojimų akimirkos:

Pasak organizatorių, šių metų ceremonijai buvo ruošiamasi itin kruopščiai.

„11-oji muzikos apdovanojimų „M.A.M.A.“ ceremonija bus išties įspūdinga. Džiaugiamės, kad pastarieji metai muzikine prasme buvo produktyvūs, o atlikėjai klausytojams padovanojo daug kokybiškos muzikos. Sausio 28 dieną „Žalgirio“ arenoje turėsime progą ne tik prisiminti pastarųjų metų atlikėjų pasiekimus, bet ir išvysti įspūdingus garsiausių šalies atlikėjų pasirodymus“, – prieš renginį žadėjo organizatoriai.

Į areną susirinkusiesiems žiūrovams pažadėta galimybė gyvai pamatyti ryškiausių lietuviškos scenos žvaigždžių pasirodymus. Juos surengė rokeriai „jauti”, Justinas Jarutis su Jessica Shy, Džordana Butkutė ir Donatas Montvydas, Evgenya Redko, Vaidas Baumila, „The Roop”, Austieja, „Pikaso”, FC Baseball, Inga Jankauskaitė, Beatrich, Vidas Bareikis ir „8 Kambarys”.

Per daugiau nei 3 valandų muzikos šou išdalinta 15 prestižinių M.A.M.A statulėlių už geriausius 2021-ųjų metų darbus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)