Oksana nemelavo. Prie vairo buvo sulaikyta ne jos mama.

Policijos duomenimis, Laimai Pikul priklausantį „BMW 730“ sekmadienio rytą (apie 4 val.) vairavo neblaivus 20-metis Jonas Baronas. 

Aiškėja, kad šį sunkų administracinį teisės pažeidimą padarė atlikėjos brolis. Vairuotojui nustatytas 0,93 promilės girtumas.

Policijos pareigūnų dėmesį vairuotojas atkreipė važiuodamas be šviesų.

Tai – jau ne pirmas kartas, kai J. Baronas turi nemalonumų dėl vairavimo išgėrus. Dėl 2013 metų gruodį nustatyto girtumo prie vairo vaikinui buvo atimta teisė vairuoti iki 2015 kovo. Per tą laiką J. Baronas pareigūnams buvo įkliuvęs ir daugiau kartų.

2014 birželį jis buvo sulaikytas kai vairavo neturėdamas tam teisės, po 8 dienų vėl buvo sulaikytas vairuojantis, o praėjusių metų spalį nubaustas pagal du straipsnius: pakartotinis vairavimas esant neblaiviam ir kelių eismo taisyklių pažeidimas, sukėlęs nežymų sveikatos sutrikdymą ar turto sugadinimą.

Po paskutinio J. Barono pasivažinėjimo išgėrus, jam metams apribota teisė įgyti teisę vairuoti.

Vairavimas esant neblaiviam yra vienas sunkiausių administracinių teisės pažeidimų.

O. Pikul-Jasaitienė šios informacijos komentuoti nenorėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (347)