Šįkart laiką leidžiantį didžiausioje Tailando saloje Pukete, D. Bunkų pastebėjo ir įamžino DELFI skaitytojai. Suskubę nufotografuoti žinomą verslininką, jie papasakojo ir apie tai, ką po skyrybų su dabar jau buvusia sutuoktine Natalija jis veikia išvykęs toli nuo Lietuvos. Skaitytojų teigimu, D. Bunkus su bičiuliu apsilankė Puketo taip vadinamoje raudonųjų žibintų kvartalo Bangla gatvėje, kurioje - daugybė go-go barų ir viešnamių.

Skaitytojams, įamžinusiems Bunkų su draugu, susidarė įspūdis, kad lietuviai turėjo ketinimų „paišdykauti“ su vietine mergina. Esą abu elgėsi nedviprasmiškai.„Jis negalėjo likti nepastebėtas Pukete, skandalingai pagarsėjusioje Bangla pėsčiųjų gatvėje. Viskas vyko šį vakarą. Ėjome ta pačia gatve ir matėme. Vėliau susitikome kitoje vietoje, kur jie tarėsi, ką toliau darys“, – pasakojo DELFI skaitytojas.

Pats D. Bunkus telefonu neatsiliepė.

Bunkų santuoka Vilniaus miesto apylinkės teisme oficialiai nutraukta lapkričio 21-ąją. Apie tai, kad poros santuoką ištiko krizė, DELFI skelbė dar šių metų rugsėjo pradžioje.
Danielius Bunkus su bičiuliu Tailande
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (599)