Tai pirmas kartas, kai I. Mackevičienė stojo už prekystalio. „Nelabai noriu viešintis“, – nejaukiai šypsojosi I. Mackevičienė. Prieš tai jauna moteris nenorėjo atskleisti savo su drauge sukurto verslo, o oficialiame „Say Yes To Mom“ puslapio aprašyme kūrėjos mįslingai apibūdinamos, kaip dvi jaunos mamos.

Kurti drabužius Ieva su drauge Greta pradėjo tuomet, kai joms gimė mažyliai. „Pasigimdėme vaikučius ir pradėjome kurti. Tuomet Lietuvoje buvo labai mažai drabužėlių vaikams kūrėjų“, – pasakojo Greta.

Kūrėjos kratėsi dizainerių vardo ir teigė slėpusios šią veiklą dėl dviejų priežasčių: „Viešumo mes nenorime, nes nesame dizainerės. Kuriame šeimoms, tad norime sukurti gerą emociją, kai, pavyzdžiui, žmonės perka džemperius pirmajam vaiko gimtadieniui ir visa šeima pasipuošia tokiu pačiu drabužiu. Mes dirbame dėl tos emocijos, kurią šeimos gauna svarbią dieną apsirengusios mūsų kurtais drabužiais. Dirbame be reklamos. Norėjome įsitikinti, ar pats drabužis vertas dėmesio. Slėpėme, jog už viso to yra Ieva, kad žmonės nepirktų vien dėl to, kad pažįsta ją.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (247)