Aistė teigė, kad dar kartą pabandyti laimę šiame konkurse ją itin motyvuoja pasikeitusios atrankos taisykles bei prodiuserių komanda, su kuriais atlikėja anksčiau yra dirbusi keliuose projektuose ir jais itin pasitiki: „Paminėjo, kad visiškai viskas iš pagrindų keisis (atrankų taisyklės-DELFI) ir bus pakankamai geros sąlygos muzikantams. Ir režisūriškai, ir struktūriškai – visomis prasmėmis bus kitaip. Pamąsčiau, kad man tos taisyklės visai palankios. Kaip jie viską nupasakojo, turėtų viskas būti labai įdomu ir aukšto lygio. Tas ir yra vienas iš faktorių, dėl ko aš sutikau dalyvauti.“

Anot atlikėjos, poros metų pertrauka buvo labai reikalinga: „Viskas krito žemyn. Jeigu pasižiūrėtumėte, iš gerai žinomų ir gerų dainininkų niekas nedalyvavo. Bent jau Lietuvoje ta pati „Eurovizija“ buvo tapusi kažkokiu pajuokos šou.“

Paklausta, iš kur moteris semiasi tiek ryžto ir entuziazmo, ji atskleidė, kad pabandęs pirmą, antrą ir netgi trečią kartą žmogus negali pasiduoti ir vis tiek turi siekti savo tikslų. „Aš visada sakau, kad gyvenime lieka ir išlieka tik stipriausi. Ir tie, kurie turi labai daug ryžto ir tam tikrų ambicijų. Pusiaukelėje niekada nevalia pasiduoti. Čia kaip iš tos ABBA dainos „The winners take it all. The looser standing small“, - savo tvirtą požiūrį demonstravo A. Pilvelytė.

2007 m. atrankoje – su daina „Emotional Crisis“ Aistė finale užėmė trečią vietą, 2008 m. atrankoje atlikusi dainą „Troy on Fire“ antrą vietą, 2010 m. atrankoje su daina „Melancholia“ vėl liko antroje vietoje.

DELFI šaltinių tvirtinimu, laimę „Eurovizijoje“ šiemet bandys ne vienas garsus Lietuvos atlikėjas, tarp jų ir pirmą kartą atrankose pasirodysianti atlikėja Mia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)