Ketverius metus Seime praleidusi dainininkė Donalda Meiželytė prisipažins, kad su Seimo nariais bučiuodavosi kone kiekvieną rytą! O Ligitas Kernagis atvirai sakys, kad Seime pilna pagundų. Juk aplink pilna jaunų, trumpais sijonais pasipuošusių gražuolių.

Tačiau bene labiausiai visus nustebins Seimo narys Petras Gražulis. Neseniai su savo žmona Raminta oficialiai išsiskyręs vyras pirmą kartą prabils apie tai, jog dėl žlugusios santuokos kaltas ir jis! Kodėl?

„Neskyriau šeimai laiko. Būtent politika į šeimą prišaukė tragediją“, - prisipažino Petras. O gal jo šeimą išdraskė jo aistra kitai moteriai? Ir apskirtai, kokia moteris tiktų Petrui?
Apie Seime putojantį alkoholizmo liūną atvirai pasakos Seimo narys Naglis Puteikis. Vyras prisipažins padėjęs Rokui Žilinskui. „Dabar Rokas geria specialius vaistus“, - tvirtina N. Puteikis.

„KK2 penktadienyje“ apie Seimo užkulisius pirmą kartą prabils ir ekonomistė Aušra Maldeikienė. Ji aršiai susikirs su humoristu ir politiku Artūru Orlausku, kuris aiškiai įvardins tikrąsias priežastis dėl kurių Artūras Valinskas pateko į Seimą ir kodėl paskui buvo nuolatos kritikuojamas. Ką bendro turi Valinskas ir Maldeikienė? Kodėl Aplinkos ministras Valentinas Mazuronis giria „KK2“? Daugybė intriguojančių atsakymų jau šį penktadienio vakarą 19.30 tik per LNK!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (271)