O.Winfrey iš trečios 2004 metų sąrašo vietos pakilo į pirmąją ir iš ten išstūmė "Kristaus kančios" ("Passion of the Christ") režisierių Melą Gibsoną. Antrąją vietą užėmė golfo žvaigždė Tigeris Woodsas, o trečioje liko M.Gibsonas.

"Forbes" įžymybių įtaką įvertina atsižvelgdamas į pajamas, kurias jie gavo per pastaruosius 12 mėnesių, ir į tokius populiarumo rodiklius kaip nuotraukos žurnalų viršeliuose, laikraščių straipsniai, televizijos bei radijo reportažai ir žinutės internete.

O.Winfrey, kuri Jungtinėse Valstijose kiekvieną savaitę prie televizorių sutraukia 30 mln. žiūrovų ir kurios pokalbių šou galima išvysti dar 112 šalių, per metus uždirbo 225 mln. dolerių (585 mln. litų) ir pagal gautas pajamas tarp įžymybių užėmė antrąją vietą.

M.Gibsonas iš prekybos "Kristaus kančios" DVD diskais gavo 185 mln. dolerių (481 mln. litų), o T.Woodsas golfo ir reklaminių sutarčių dėka savo sąskaitą papildė 87 mln. dolerių (226 mln. litų).

George`as Lucasas, "Žvaigždžių karų" (Star Wars) režisierius ir prodiuseris, tarp įtakingiausių įžymybių užėmė ketvirtąją vietą ir per metus uždirbęs 290 mln. dolerių (754 mln. litų) atsidūrė pačiame pajamų lentelės viršuje.

Įtakingiausių įžymybių dešimtuką užbaigia krepšinio žvaigždė Shaquille`as O'Nealas, likęs penktoje vietoje, kino režisierius ir prodiuseris Stevenas Spielbergas, aktorius Johnny Deppas, popmuzikos žvaigždės Madonna ir Eltonas Johnas bei aktorius Tomas Cruise`as.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją