Kasmet publikuojamame sąraše atsižvelgiama į įžymybės uždarbį bei figūravimą internete, spaudoje, televizijoje ir radijuje. O.Winfrey, kurios pokalbių laidą kiekvieną savaitę žiūri 30 milijonų žiūrovų JAV, atgavo lyderio poziciją, kurią praeitais metais buvo užėmęs Tomas Cruisas (uždirbantis 260 milijonų dolerių per metus). „Stipri jos finansinė padėtis ir vis išliekantis poveikis JAV publikai, kuri įžvelgia jos įtaką kitų metų JAV rinkimų rezultatams, užtikrino jos grįžimą į pirmąją vietą,“ - kalbėjo „Forbes“ atstovė.

Kiti britai, patekę į sąrašą, yra J.K.Rowling (48-oji vieta), kartu su filmo „Haris Poteris“ žvaigždėmis Danieliu Radcliffe’u (79-oji vieta) ir Emma Watson (97-oji vieta).

Turtingoji paveldėtoja ir realybės TV žvaigždė Paris Hilton, praėjusiais metais užėmusi 56-ąją vietą, į 2007 metų top 100 nepateko.

Madonna pernai buvo iškritusi iš šimtuko, bet jos pajamas gerokai padidino praėjusios vasaros koncertinį turą „Confessions“, kurį JAV žurnalas „Billboard“ įvardino kaip daugiausiai pajamų atnešusį moters atlikėjos šou.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją