Avinjone žinoma pora stebėjo lemiamas varžybas, kurioms pasibaigus pergale, šventė visas miestas. Paryžietė Aleksandra neslepia, jog jai ši pergalė itin svarbi, o patiriamos emocijos – neįkainojamos.

„Žiūrėjome čempionatą, bet futbolas mūsų gyvenime atsiranda ne tik svarbių varžybų dieną (juokiasi). Kažkada Oskaras ir pats žaidė futbolą kaip mėgėjas, o aš visada sergu už „Roma“ ir „Chelsea“. Kartais ir kartu vykstame žiūrėt „Chelsea“ varžybų.

Žinoma, šiandien atmosfera fantastiška. Švenčia visa Prancūzija. Jaučiame džiaugsmą ir euforiją“, – pasakojo Paryžiuje daugybę metų gyvenanti garsi fotomenininkė.

Šiomis dienomis Avinjone vyksta teatro festivalis, kuriame režisierius dalyvauja kartu su savo režisuotu Lietuvos nacionalinio dramos teatro spektakliu „Tartiufas“. Šis spektaklis bus parodytas viename seniausių ir labiausiai vertinamų Europoje teatro festivalių. Dalyvavimas šiame renginyje yra laikomas prestižiniu.

Molière'o komedija įtraukta į pagrindinę festivalio programą, kurioje pristatomi garsiausių pasaulio režisierių darbai. Net penki spektakliai vyks prestižinėje „Opera Confluence“ salėje.

Kaip išdavė Avinjone viešinti pora, spektakliui buvo filmuojamas ir filmas, kuriame – futbolo fanai. Šis filmas bus parodytas spektaklio metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)