Ketvirtadienį abi merginos draugiškai įsitaisiusios viena šalia kitos sirgo už savo mylimųjų komandą. Ar tai naujos ilgos draugystė pradžia? Sunku pasakyti. Merginos jau dabar yra pasukusios gana skirtingais gyvenimo keliais.

N.Pareigytės ir Artūro Jomanto draugystė atrodo tvirta kaip uola. Mergina pradėjusi draugauti su krepšininku dingo iš vakarėlių, nebesivėlė į skandalus. Vis dažniau pakalba, kaip smagu būti namie su mylimuoju ir nelėsti į viešumą.

O.Pikul ir Simo Jasaičio draugystė - audringesnė. Jie tikrai nekuria ramaus šeimos židinio. Tai ir teoriškai neįmanoma, nes krepšininkas dar neišsiskyrė su žmona ir sūnaus motina.

Anksčiau išsišokti nemėgęs S.Jasaitis vis labiau pasiduoda dėmesio centre būti mėgstančios Oksanos įtakai ir tampa pramogų pasaulio veikėju. Vien ko vertas juoko audrą sukėlęs, jo nusifilmavimas draugės grupės atliekamos dainos apie krepšinį klipe.

Oksana Pikul ir Nijolė Pareigytė
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją