„Šventiniu laikotarpiu norime kartu su fotografu Adamu Aleksejėvič pasveikinti visus su šventėmis. Ta proga sukurėme šiltą, jaukią, blizgią, emocingą fotosesiją, su kuria norime palinkėti būti laimingiems, padovanoti artimiem dalelę širdies, nuoširdžios šypsenos. Sublizgėkite, nes šie metai Jūsų! Apgaubkite artimą šiluma, nes artumas, ramybė, pasitikėjimas ir laimė yra šeimos pagrindas. Pasipuoškite laime, nes pozityvios mintys ir sukurtos vizijos lydės sėkmėje“, – sako Oksana.

Fotosesijos užkulisiai (E. Leonovo vaizdo reportažas):

Fotosesijos sumanytojas Adamas pasakoja, kad kalėdinės fotosesijos – mažytė jo tradicija, prie kuros šįmet prisidėjo ir O. Pikul-Jasaitienė. „Iš tiesų dar visai nesenai su Oksana pristatėme fotosesiją, kurią padarėme mano studijos gimtadienio proga. Kalėdinė fotosesija tapo maža mano šventine tradicija, tad šiais metais šios fotosesijos veidu pasikviečiau būti būtent Oksaną, – pasakoja fotografas A. Aleksejevič. – Darbas su Oksana mane žavi tuo, kad per trumpą laiką mes gauname tokį rezultatą, apie kurį ir galvojau. Kaip visada, šį kartą Oksaną rengiau vėl gi aš. Parinkau du stilius, kuriuos Oksana puikiai išpildė. Vienas blizgus, ryškus, galbūt net labiau tinkantis Naujųjų metų išvakarėms, o kitas – švarus, jaukus, be jokio kičo ir blizgesio.“

Kalėdine nuotaika, emocingumu, džiaugsmingumu bei seksualumu pagardinta Oksanos fotosesija:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (256)