Socialiniame tinkle "Facebook" sekėjui uždavus klausimą apie Simą Jasaitį Oksana atkirto, jog juo rūpintis ar maitinti ji neprivalo, o rūpinasi tik judviejų sūneliu. Moteris prasitarė, jog Panevėžyje jos vyras turi mylimąją.

"Pas jį yra moteris Panevėžy, kuri jį valgydina ir kartu lankosi Panevėžio diskotekose. Aš rūpinuosi tik savo sūnumi", - mįslingai rašė ji.

DELFI susisiekus su pačia O. Pikul-Jasaitiene detaliau komentuoti situaciją ji mandagiai atsisakė.

Primename, kad penktadienį krepšininkas su advokatu atvyko į policiją ir pateikė pareiškimą, prašydami S. Jasaitį pripažinti nukentėjusiuoju po gautų grasinimų. Įtariamuoju krepšininkas prašo pripažinti esą O. Pikul-Jasaitienei artimą žmogų.

Pareiškime policijai teigiama, kad S. Jasaitis sulaukė grasinančio pobūdžio telefono skambučio, kurio turinį papasakojo policijai, todėl buvo iškviestas į apklausą. O dar šiai apklausai nesibaigus iš O. Pikul-Jasaitienės sulaukė SMS žinutės, kurioje ši esą priekaištauja dėl bendravimo su policija.

Po apklausos policijoje S. Jasaitis apie grasinančio pobūdžio pokalbį su nepažįstamuoju vyru nebuvo linkęs kalbėti, tačiau prisipažino, kad skambinęs asmuo „nieko gero nepasakė". Kas tas vyras, krepšininkas nesakė, tačiau patikino, kad „dabar jau žino, kas jis toks", tuo metu jam atstovaujantis advokatas Albertas Bandžius sakė, jog S. Jasaičiui skambino vyras, vardu Vaidas.

S. Jasaitis balandžio 8 d., apie 12 val., išvažiavęs po konflikto su O. Pikul namuose sulaukė skambučio, kurio turinys iš pradžių išgąsdino, nes jame buvo kalbama kažkas panašaus, kad, ką tu čia krepšininke veiki, kokią informaciją renki, nori aš tave apkirpsiu ar nukirpsiu garbanas ir panašiai, – kalbėjo advokatas. – Žinote, nėra malonu, kai sulauki skambučio iš asmens, su kuriuo iki tol nebuvo bendrauta, todėl parašėme pareiškimą policijai“. Jo teigimu, policijos prašoma pradėti ikiteisminį tyrimą dėl grasinimų susidoroti (BK 145 str.), ar tyrimas bus pradėtas, dar neaišku.

A. Bandžius sako, kad kartu su S. Jasaičiu bandė išsiaiškinti, kas šiam grasino ir iš socialiniuose tinkluose esančios informacijos sužinojo, jog krepšininkui skambino „asmuo, kuris jau ilgą laiko tarpą yra, matyt, artimuose santykiuose su ponia Oksana". Paklaustas, ką reiškia „artimuose santykiuose", advokatas sakė: „Artimuose santykiuose, na, tarkime po nuotrauka su didele puokšte gėlių viena draugė paklausė, ar čia nuo mylimo vyro, ji atsakė, taip, nuo mylimo vyro – tai buvo vasario ar kovo mėnesį, kai S. Jasaičiui buvo taikyti apribojimai ir jis jokių gėlių net nedalino. Ir dar kai kurie palinkėjimai, pasveikinimai, širdelės – jeigu nėra artimų santykių, vargu, ar tai yra siuntinėjama."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (558)