„Seminaras, kurio metu mokiau lietuvaites, vyko Olandijoje. Renginį padėjo organizuoti Justina Šimonytė – lietuvaitė kosmetologė, gyvenanti Olandijoje jau daug metų. Laikas praėjo labai naudingai, nes drauge dalinomės žiniomis, mokėmės makiažo paslapčių, praktikavomės. Sulaukiau daug dėmesio. Į seminarą susirinko labai daug lietuvaičių merginų“, - apie klionę į Olandiją ir Leidene surengtą seminarą pasakojo O. Pikul-Jasaitienė.

Oksana Pikul-Jasaitienė

Po keleto savaičių, balandžio viduryje jos laukia dar viena kelionė. Oksana vyks į Norvegiją. Skandinavijos šalyje ji taip pat ves seminarą makiažu besidominčioms moterims, mokys įvairių jo technikų.

„Labai smagu sulaukti kvietimų iš užsienio ir susitikti su ten gyvenančiais lietuviais“, - kalbėjo žinoma vizažo meistrė O. Pikul-Jasaitienė.

Oksana Pikul-Jasaitienė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (366)