„Tiesą pasakius, blondinė esu nuo 16-os ar 17-os metų, tad dabar, kai man yra 35-eri, tai yra pirmas toks pokytis. Prieš tai teko matuotis nebent daug įvairiausių perukų. Tai yra pirmasis testavimas, bandymas pereiti prie kažkiek natūralesnio dažymo ir galbūt madingesnio, įdomesnio kirpimo. Pavasariui atėjus labai įsinorėjau naujovių, o tos naujovės veržte veržiasi. Daug moterų ir merginų vis išbando kažką naujo, o man, dirbant grožio versle, irgi norisi tai išbandyti“, – DELFI prisipažino dainininkė.

„Tiesą pasakius, norėjau dar trumpesnių plaukų, kare stiliaus kirpimo, tačiau meistrė mane šiek tiek pristabdė ir pasakė, kad pirmiausiai turėčiau apsiprasti su šiuo ilgiu. Jeigu jausiu, kad reikia dar trumpiau – kitą kartą atėjus į grožio saloną aš bet kada galėsiu juos pasitrumpinti. Kol kas džiaugiuosi tokiais plaukais, bet neatmetu galimybės, kad jie ateityje gali būti dar trumpesni. Man tai yra gražu, madinga, o moteriai kartais įpūsti naujų vėjų, pasikeisti yra taip gera ir smagu. Širdis dainuoja!“, – nusijuokė dainininkė.

Savo išvaizdos pokyčiais Oksana pasidalino ir socialiniuose tinkluose, kur akimirksniu sulaukė internautų pagyrų dėl jai tinkančio naujo kirpimo ir plaukų spalvos.

„Ilgai teko įkalbinėti pasirinktą kirpėją dažyti mano plaukus, nes dauguma jų bijo, nedrįsta, žino, kad šviesūs plaukai per daugelį metų tapo mano skiriamuoju ženklu. Blondinės įvaizdis mane lydėjo beveik visą gyvenimą, tad visos meistrės labai išgyvendavo ir nenorėdavo imtis šio darbo. Jos manė, kad galbūt nesu rimtai nusiteikusi, tačiau vos pirmieji tamsūs dažai palietė mano plaukus, aš nudžiugau ir suvokiau, kad man tikrai labai patinka šie pokyčiai ir tikrai noriu jų noriu“, – DELFI pasakojo pašnekovė.

Pasirodo, šiems pokyčiams Oksaną taip pat pastūmėjo jos artimas bičiulis, dizaineris Liutauras Salasevičius.

„Kai pas jį pasimatavau juodą peruką, Liutauras mane išgyrė, sakė, kad man labai tinka tamsūs plaukai. Jau tada žinojau, kad noriu pasikeisti, bet tai buvo paskutinis toks postūmis į pokyčius, tad drąsiai ėjau testuoti. Juo labiau, kad dabartinis balayage stiliaus dažymas yra apgaulingas, nes vienu metu esi lyg ir tamsi, kitu – kaip ir blondinė. Tai puikus būdas būti įvairiai ir šiek tiek pasikeisti. Atėjo gyvenime toks metas, kai norisi to šviežumo, jaunatviškumo ir truputį pabūti kitokiai“, – sakė ji.

„Tikrai neatmetu galimybės, kad galbūt ateityje tapsiu šatene, nes man asmeniškai tamsi plaukų spalva šiuo metu yra graži. Matyt, tokį metą išgyvenu, bet džiaugiuosi kad galų gale tam pribrendau ir išdrįsau“, – kartojo viena populiariausių vizažisčių šiuo metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (308)