Pirmadienio popietę DELFI kalbino Simo seserį Aistę Jasaitytę. „Nesinori būti kažkokia advokate ir tarpininke visoje šioje situacijoje, – kalbėjo Aistė. – Manau, kad neetiška man aptarinėti brolio santykius. Galiu tik vieną dalyką pasakyti – mūsų šeima jau kurį laiką su ja nebendrauja, nes mes nuolat patiriame iš jos psichologinį smurtą. Daugiau komentuoti plačiau nenoriu, nes tai liečia daugelį šeimos narių, o situacija yra tokia, kokia yra.“

Pokalbio metu Aistė teigė, jog yra kelios situacijos pusės, tačiau ji nesutinka, jog jos brolis piešiamas kaip galintis smurtauti. „Yra kelios pusės, tikrai nėra taip, kaip vieną brolį mano nupiešė, kažkokį labai smurtautoją. To tikrai nepalaikau – smurto artimoje ar bet kokioje kitoje aplinkoje. Man labai gaila dėl visos šitos susidariusios situacijos“, – teigė A. Jasaitytė.

Po tokių Aistės žodžių, Oksana Pikul-Jasaitienė portalui 15min.lt papasakojo savo versiją: „Aš iš vyro patiriu psichologinį ir fizinį smurtą, jis dažnai vartoja alkoholį, dažnai lošia kazino, eina į diskotekas. O viską mato vaikas. Tai yra trauma mums“.

Po to, kai žiniasklaidą pasiekė žinia, jog S. Jasaičiui sekmadienio rytą žmona iškvietė policijos pareigūnus. Jo ginti stojo buvusi žmona Vaida Klizaitė-Jasaitienė.

„Mes išsiskyrėme, bet pas mus nebuvo jokių konfliktų, – teigia Vaida. – Niekada nesulaukiau nei blogo žodžo nei sugriebimo. Simas visiškai nekonfliktiškas žmogus. Net aikštelėje tai matyti.“

Pašnekovės teigimu, ji ne kartą yra girdėjusi, kad Oksana neįsileidžia Simo į namus. „Ir neįsileidžia, ir spynas keičia“, – teigė V. Klizaitė.

DELFI primena, jog Jasaičių šeimos drama žiniasklaidą pasiekė vėlyvą sekmadienio rytą, kai paaiškėjo, jog ryte Oksana Pikul savo vyrui iškvietė policijos pareigūnus. Buvo nustatyta, jog vyras – neblaivus. Teigiama, jog krepšininkas vartojo grubius žodžius, grubiai sugriebė Oksanai už rankos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1174)