Socialiniuose tinkluose aktyvi verslininkė su savo tūkstančiais sekėjų dalijosi baltą pavydą keliančiais vaizdais iš Hurgados.

„Kelionė po ilgo laiko tokia laukta. Labai džiaugiamės galimybe ir vėl po ilgo laiko keliauti ir ilsėtis po karšta saule smėlėtuose paplūdimiuose“, – džiaugsmo neslėpė vizažistė.

Instagrame Oksana viešino ir trumpus vaizdo įrašus, kuriuose įamžino širdžiai malonias dienos akimirkas: erdvų viešbučio kambarį, terasą, iš kurios atsiveria gamtos vaizdai ar sočius pusryčius prie pat mėlynuojančio baseino.

Į žinomos moters kadrą pakliuvo ir maloni kambarinės staigmena ant lovos – dailiai iš rankšluosčių susukta širdelė su rožių žiedlapiais bei saldainiais.

Oksana Pikul

„Dar vienas rytas rojuje. Taip gera tiesiog mėgautis šiluma, ramybe“, – asmenukę prie pusryčių stalo komentavo žinoma moteris.

Tiesa, net ir atostogų metu Oksana nepamiršo aktyvaus laisvalaikio – lankėsi sporto salėje bei vaikštinėjo po apylinkes.

Artėjant atostogų pabaigai žinoma moteris ir jos bičiulė turėjo galimybę COVID-19 testą atlikti viešbutyje ir iškart sulaukti atsakymo. Laimei, jis buvo neigiamas ir draugės galėjo saugiai keliauti namo.


„Taip greitai prabėga atostogos! Jos šįkart buvo kiek kitokios. Su geriausia drauge! Laikas kartu buvo nerealus! Kaip smagu moteriškai kartu pailsėti! Jau planuojame su šeimomis ir į Turkiją!“ – džiaugsmo neslėpė O. Pikul-Jasaitienė.

Grįžus į Lietuvą dainininkė peržiūrėjo savo praūžusios kelionės akimirkas ir neslėpė, kad jau gyvena kitų atostogų laukimu.

„Mintimis dar ten, kur buvo labai šilta ir gera! Šiandien planavome su šeima jau ir sekančias atostogas! Taip gera nors trumpam pabėgti nuo rūpesčių ir įtampos pasaulyje“, – neslėpė O. Pikul-Jasaitienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (301)