„Su draugių kompanija atostogaujame Ispanijoje, Marabeloje. Ši vieta man tikrai labai patinka. Paskutinį kartą Ispanijoje buvau tik prieš penkiolika metų, tąkart lankiausi Maljorkoje. Tai buvo gana seniai, todėl nebežinojau, ko tikėtis. Tačiau likau maloniai nustebinta“, – pasakojo Oksana.

Moteris atviravo, kad išvyka klostosi puikiai, o lūkesčiai liko išpildyti. Draugės į saulėtą kurortą atskrido savaitgalį, o antradienį jų jau laukia skrydis namo. Šią išvyką merginos pradėjo planuoti net prieš pusmetį.

„Ši kelionė buvo pradėta planuoti jau prieš pusmetį. Daugelis draugių turi vaikų, taip pat darbus. Visoms reikėjo susiderinti ir susiplanuoti šią išvyką, pasiimti laisvadienių. Tikrai nedažnai pavyksta visoms susirinkti, o juk kam nepatiktų išskristi, pasimėgauti saule, šiluma, skaniu maistu, pabėgti nuo darbų ir pabūti tarp gerų draugių?“, – linksmai pasakojo moteris.

Geriausias poilsis – saulės vonios ir maudynės

Oksana tikino, kad smagiausias užsiėmimas jai ir draugėms – mėgavimasis saule. Jos išnaudoja puikų orą, maudosi.

„Labai geras oras šiuo metu Ispanijoje, nes dar nėra pernelyg karšta. Galima mėgautis maloniu buvimu lauke, maudytis. Šį sezoną dar nelindau į vandenį, tad puikiausiai atidariau maudynių sezoną“, – kalbėjo Oksana.

Savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje moteris dalinosi nuotraukomis su skirtingais bikiniais demonstruodama puikią figūrą. Tad paklausėme Oksanos, kiek gi ji jų pasiėmė?

„Iš tiesų instagrame dalinuosi nuotraukomis su visokiais maudymukais, tačiau daug daiktų su savimi nepasiėmiau. Mes keliavome tiesiog su rankiniu bagažu, tad daug visko tikrai netilptų. Šie maudymukai man labai patinka, todėl pasiėmiau jų ne vieną, papozavau su jais“, – minėjo Oksana.

Vienintelis, kiek labiau varginantis dalykas, pasak Oksanos, buvo skrydžiai, kuriuos reikėjo keisti.

„Vienintelis dalykas, kuris nebuvo pats idealiausias – skrydžių pakeitimas. Nusipirkome tokius bilietus, jog reikėjo persėsti iš vieno lėktuvo į kitą. Tačiau esame suaugusios moterys, keliaujame be vaikų. Todėl mums, tai nebuvo kažkokia didelė problema“, – minėjo Oksana.

Nustebino maisto kainos Ispanijoje

Moters teigimu, kelionė į Ispaniją nėra siaubingai brangi. Tačiau kiekvienas žmogus renkasi keliones pagal savo kišenę, todėl kiekvieno nuomonė gali skirtis.

„Ši kelionė neatsiėjo labai brangiai. Tačiau negalėčiau pasakyti, ar tai yra brangi, ar prieinama kelionė, nes kiekvienas žmogus renkasi išvykas pagal savo kišenę. Tiesa, Ispanijoje maloniai nustebino maisto kainos. Jos čia mažesnės, nei Lietuvoje. Taip pat nustebino ir maisto kokybė – ji tikrai gera“, – pasakojo moteris.

Šiuo metu Oksanos sūnus Dominykas liko namuose kartu su vyru Simu ir močiute, tad Motinos dienos dovanos moters laukia namuose.

„Kelionė Ispanijoje pavyko visu tūkstančiu procentu. Iš tiesų, jei būtų galimybė, keliaučiau kiekvieną savaitgalį, nes čia taip smagu. Kilo mintis, kad reikėtų čia grįžti čia su sūnumi ir vyru.

Šiomis dienomis mano sūnus liko namuose su Simu ir mano mama. Sekmadienį buvo mamos diena ir sulaukiau pirmųjų sveikinimų iš sūnaus telefonu, jis man atsiuntė nuotrauką, kurioje laiko dovanas. Tai, manau, grįžus šventė toliau tęsis. Na, o savo mamą pasveikinau jau kiek anksčiau, prieš išvykstant, pagudravau šiek tiek“, – pasakojo moteris.

Grįžusios Oksanos laukia daug darbų. Ji rengia visažo seminarus, moko moteris paryškinti gražiausius savo bruožus. Taip pat įrenginėja grožio saloną, kuris dienos šviesą turėtų išvysti vasaros pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)