O. Pikul-Jasaitienė socialiniame tinkle „Instagram“ paviešino nuotrauką, kurioje nusifotografavo drauge su sūnumi viešbučio Turkijoje kambaryje. Prie nuotraukos buvo prierašas, kad į kitą šalį ji išvyko su visa šeima.

Socialiniuose tinkluose galima matyti ir kitas nuotraukas, kuriose Oksana įamžino sūnų oro uoste bei lėktuve. Pastarojoje nuotraukoje matomas ir S. Jasaitis.

Prie fotografijų tuojau pat pasipylė komentarai, linkintys gražiai praleisti laiką ir klausimai apie poros susitaikymą.

„Oksana įsileido į namus pagaliau?“, – krepšininko klausė vienas bičiulis.

Kalbas apie paliaubas pakurstė ir „Lietkabelio“ krepšinio komandoje žaidžiantis S. Jasaitis, kuris visai neseniai paviešino nuotrauką, kurioje matyti, jog yra jųdviejų su Oksana namo kieme.

Per šeimos atostogas Šventojoje kalbinta O. Pikul-Jasaitienė DELFI sakė: „Neketinu to slėpti. Jis žinojo, kad vyksime prie jūros, todėl atvažiavo aplankyti sūnaus. Jie jau matėsi ir Vilniuje“.

Pasiteiravus, kaip ji pati jaučiasi kai vyras, su kuriuo ji šiuo metu skiriasi, atvyko ilsėtis kartu į Šventąją, moteris nesutriko: „Žinoma, tai nėra malonu ir visi tie dalykai skausmingi. Nelengva. Tik pagalvokite, kiek advokatas pridarė. Dėl visko, kas vyksta mūsų šeimoje, aš kaltinu tik jo advokatą. Tik pažiūrėkite kiek jis pridarė ir kokia nevaldoma ir vieša ta istorija tapo. Tačiau, nepaisant to, jis pamiršo vieną faktą. Atėjo laikas kai tėtis pasijuto tėčiu ir kad ir kaip jis stengtųsi ir kenktų Simo santykiams su vaiku, jam tai nepavyksta“.

Oksana pasakojo, kad ją labiausiai džiugina tai, jog jos sūnaus tėvas noriai bendrauja su jų vaikeliu ir kartu leidžia laiką, o tai džiugina judviejų sūnų. „Už uždarų namų durų pas mus gyvuoja tyla ir ramybė. Nekalbame šiomis temomis ir viską darau, kad sūnus neišgyventų to, nejaustų nieko blogo. Manau, kad labai gerai, jog jie bendrauja“.

DELFI primena, kad žinomos poros skyrybų drama ir asmeninio gyvenimo detalės į viešumą iškilo dar po Naujųjų metų kai Oksana kreipėsi į pareigūnus dėl smurtaujančio ir alkoholiu piktnaudžiaujančio vyro veiksmų. Vėliau įsisukus skandalui grasinimų sulaukė ir Simas.

Tuomet Jasaičių konfliktas po smurto artimojoje aplinkoje pakrypo nauja linkme, kuomet sportininkas dėl grasinimų susidoroti kreipėsi į sostinės policiją. S. Jasaitis, į komisariatą atvykęs su advokatu Albertu Bandžiumi, pateikė pareiškimą, prašydamas krepšininką pripažinti nukentėjusiuoju po gautų grasinimų. Įtariamuoju sportininkas prašo pripažinti esą O. Pikul-Jasaitienei artimą žmogų. Neįvardijamas vyras, anot S. Jasaičio, skambino ir siuntė SMS žinutes, kurių turinys gąsdino.

Policijos buvo prašoma pradėti ikiteisminį tyrimą dėl grasinimų susidoroti. Susisiekus su O. Pikul-Jasaitiene, ji DELFI sakė negalinti kontroliuoti to, ką viešoje erdvėje rašo ar sako jos gerbėjai. „Mano profilį seka daugiau nei 80 tūkst. žmonių, tad ten, manau, galite rasti daugybę įvairių minčių. O Bandžius yra, matyt, mano sekėjas ir didis gerbėjas, tyrinėjantis kasdieninius skelbimus“, – teigė ji.

Vėliau į viešumą iškilo ir daugiau faktų. Prakalbo ne tik patys sutuoktiniai, bet ir su jais poruojami asmenys. S. Jasaičio mylimąja neva laikoma panevėžietė Arūnė televizijoje ir naujienų portaluose komentavo jų pažintį, o kiek vėliau prakalbo ir Kipre laiką kartu su O. Pikul-Jasaitiene leidęs verslininkas Vaidas, kuris sakė, jog tarp jų – tik draugiški santykiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (347)