Vyras patikino, kad galiausiai pavyko taikiai sutarti dėl visų klausimų. Pasiteiravus, kaip jis jaučiasi pasibaigus šiam gyvenimo etapui, žinomas vyras atsakė, kad jaučiasi iš tiesų laimingas.

„Gyvenimas tęsiasi“, – nedaugžodžiavo jis.

N. Martinavičienė DELFI taip pat patvirtino įvykusias skyrybas, tačiau pridūrė, kad oficiali taikos sutartis įsigalios po 30 dienų ir tik tuomet jie bus oficialiai išsituokę.

Primename, kad poros skyrybų drama į viešumą iškilo dar birželio pradžioje.Kauno verslininkas Sigitas Martinavičius tuomet pasakojo, kad jo gyvenimas virto tragedija. Ramybės jam tuomet nedavė ne tik skyrybų, bet ir baudžiamoji byla, kuri verslininkui buvo iškelta dėl neva įvykusio smurto artimoje aplinkoje prieš sutuoktinę.

Netrukus po to vyrui buvo skirta kardomoji priemonė – teismas liepė nesiartinti prie vis dar oficialios jo žmonos. Tačiau pirmadienį darbo patalpose įvykęs sutuoktinių konfliktas įpylė dar daugiau žibalo į ugnį. Po jo S. Martinavičiui gali grėsti dar didesni nemalonumai – vyras DELFI prasitarė nuogąstaujantis, kad netrukus jis dienas gali leisti už grotų.

Kaip rugsėjo pabaigoje buvo pranešta DELFI, S. Martinavičius ir N. Martinavičienė pirmadienį turėjo naują konfliktą, po kurio jiedu atsidūrė Kauno policijos komisariate. Abiejų asmenų atžvilgiu policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminius tyrimus, tačiau N. Martinavičienė patikslino, kad jos atžvilgiu ikiteisminis tyrimas buvo nutrauktas.

Anot verslininko, kivirčas savaitės pradžioje tarp jo ir žmonos kilo tada, kai buhalterė paėmė iš N. Martinavičienės įmonei priklausantį telefoną. Netrukus papuošalų kūrėja, anot S. Martinavičiaus, čiupo jį iš darbuotojos rankų. Tą sekundę šalia moterų atsidūrė verslininkas, kuris panoro atsiimti telefoną, o Natalija jį užsipuolė. Pasak pašnekovo, būtent tiek užteko, kad būtų iškviesta policija – į pareigūnus kreipėsi ir konfliktą matę kolegos, ir pati N. Martinavičienė, kuri, esant smurto grėsmei, gali pasinaudoti specialiu pagalbos mygtuku.

DELFI primena, kad tai ne pirmas kartas kai sutuoktinių poroje kyla konfliktai. Ikiteisminis tyrimas dėl smurto prieš sutuoktinę pradėtas dar šių metų balandžio mėnesį. „Nelabai galiu komentuoti, nes vyksta tyrimas. Galiu tik patvirtinti, kad yra tokia byla. Tyrimas vyksta seniai. Kardomoji priemonė jam yra pratęsta", – tuomet DELFI kalbėjo N. Martinavičienė.

Tuo metu verslininkei skyrybų byloje atstovaujantis advokatas G. Gustaitis taip pat DELFI patvirtino apie vykstantį ikiteisminį tyrimą ir kardomają priemonę, pritaikytą S. Martinavičiui.

„Teismas yra įpareigojęs Martinavičių gyventi skyrium nuo šeimos. Jis yra įtariamas smurtu. Bylos kol kas nėra teisme, jam tik pareikštas įtarimas", – kalbėjo G. Gustaitis.

Prokuroras Marius Kazlauskas, paprašytas atskleisti, kodėl kardomoji priemonė S. Martinavičiui pratęsta, sakė: „Motyvai tokie, kokie ir būna tokiose bylose. Kardomoji priemonė buvo paskirta tam, kad būtų užtikrinti nukentėjusiosios interesai. Kadangi buvo teismo nustatytas terminas, jis baigėsi, bet byla dar nėra išspręsta iki galo, nepriimtas procesinis sprendimas, prokurorui nebuvo kur dėtis, teko prašyti kardomąją priemonę pratęsti", – DELFI patikino M. Kazlauskas ir pridūrė, kad jokios esminės aplinkybės byloje per laiką, kai buvo pradėta taikyti kardomoji priemonė, nepasikeitė. Natalija ir Sigitas Martinavičiai kartu praleido daugiau nei 10 metų. Abiems ši santuoka yra antroji. Pora turi du vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)