Nicolei ir jos seseriai Natalie (Natali) bekalbant apie Appletonų šeimos biografiją "Kartu" (Together), 28-erių Nicolei išsprūdo, kad "Oasis" atlikėjui reikia padėti suprasti, kas rašoma vienoje ar kitoje knygoje.

"Liamui aš perskaičiau knygą. Skaitydamas jis nervinosi, jį tai tiesiog vimdė, todėl pasiėmiau knygą ir pradėjau jam skaityti pati, - sakė ji. - Jis nenorėjo, kad aš liaučiausi - matot, Liamas neskaito, jis nemoka skaityti".

Tačiau dainininkas, neseniai Vokietijos bare per muštynes netekęs dviejų dantų, staigiai draugę pataisė: "Aš moku skaityti. Tik man tai pabosta - labiau mėgstu žiūrėti paveikslėlius". Ir tai - ne vienintelė gluminanti žinia apie L.Gallagherį.

Prakalbusi apie pernai vasarą vykusias sesers ir grupės "Prodigy" žvaigždės Liamo Howletto (Lajemo Haulito) vestuves, Nicole prisiminė, kaip vyriausiuoju pabroliu buvęs "Oasis" dainininkas pamiršo savo vardą.

"Liamui reikėjo pasirašyti knygoje, o jis buvo toks susinervinęs, kad pamiršo, kaip teisingai rašyti savo pavardę", - sako ji. Liamas pripažino: "Aš tiesiog nežinojau, kaip rašoma mano pavardė".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją