1000 km lenktynių finišas ir finalinis koncertas, dedikuotas grožiui ir greičiui, LNK eteryje bus transliuojamas nuo 19 val.

Renginio organizatoriai žada, kad gražuolėms teks rimtai padirbėti.

Natalija Bunkė atskleidė, kad 1000 kilometrų lenktynės jai yra vienas maloniausių vasaros renginių.

„Tai viena iš didžiausių šios vasaros švenčių. Dalyvavau visose prieš tai buvusiose lenktynėse, ir taip pat pernai, grupė „Pop Ladies“ startavo būtent šių lenktynių metu. Todėl tai man yra labai svarbus metų įvykis. Džiugu, kad šiais metais turėsiu tokią puikią galimybę pamatyti pasiruošimo procesą iš arčiau“, - pasakojo atlikėja.

Žaviai moteriai teks paragauti pačių įvairiausių užduočių, bet kaip pati teigia, jai nėra vyriškų ar moteriškų darbų, todėl ji pasiryžusi viskam.

„Neskirstau darbų į vyriškus ar į moteriškus. Man yra ne kartą nuleidę ratą kelyje, todėl jį pakeisti tikrai moku. O rankų išsitepaluoti irgi nebijau“, - teigė ryžtingai nusiteikusi N. Bunkė.

Oksana Pikul prisipažino, kad lenktynes jai patinka tik stebėti, o vairuotoja ji yra labai atsargi: „Mėgstu komfortą, todėl manau, kad jei tektų dalyvauti lenktynėse, atvažiuočiau paskutinė.“

Taip pat moteris, kuri porai dienų taps dešiniąja lenktynininkų ranka, prisipažino, kad iki šiol neišmoko pakeisti automobilio rato. „Tikiuosi, kad mane šio meno išmokys profesionalūs lenktynininkai jau visai netrukus“, - sakė ji.

Pirmasis tiesioginis LNK jungimasis iš varžybų trasos Palangoje – šeštadienį, liepos 13 d. nuo 11.50 iki 12.50 val., o antrąjį kartą 1000 km lenktynes LNK tiesiogiai transliuos 15.25 -15.55 val. Taip pat reportažus išvysite ir TV1 eteryje: 14.30 – 15.00 ir 17.00 – 17.30 val. Po lenktynių, 19 val. LNK tiesiogiai transliuos baigiamąją apdovanojimų ceremoniją bei koncertą, kuriame susivienys grožis ir greitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)