S. Jasaičio sesuo Aistė Jasaitytė-Čeburiak su naujienų portalu DELFI pasidalino džiugiomis šeimos naujienomis.

„Tėveliai labai laimingi, abu yra euforijoje. Visi sveiki, viskas praėjo labai gerai. Simas šalia Oksanos buvo visą laiką, ir dabar jie visi kartu, – pasakojo A. Jasaitytė. – Visa šeima už juos labai džiaugiasi. Tai neeilinis gyvenimo įvykis, todėl visi esame euforinėje būsenoje.“

DELFI žiniomis, Jasaičių pora jau išrinko savo sūnui vardą, tačiau kol kas jo išduoti nenorėjo.

Garsios dainininkės ir TV laidų vedėjos nėštumas žiniasklaidai buvo tapęs tikru galvosūkiu. Naujienų portalas DELFI žinią apie šeimos pagausėjimą pirmieji paskelbė 2014-ųjų lapkričio 21 dieną – tada atvirauti apie permainas moteris nenorėjo ir džiugią žinią neigė, tačiau smulkmenas ir detales mielai papasakojo porai artimi šaltiniai.

Moteris ne viename interviu žiniasklaidai džiaugėsi, kad nėštumas jai nebuvo sunkus, o vaikelio laukimo būsena labai maloni. O. Pikul-Jasaitienė iki pat gimdymo aktyviai dirbo su savo naujuoju grožio projektu, dalyvavo renginiuose ir bičiulių šventėse.

Sutuoktiniai tėvystei ruošėsi itin atsakingai – ne tik rūpinosi būsimo vaikelio kraičiu, bet ir patogesnėmis pagausėjusios šeimos gyvenimo sąlygomis. Erdvų dainininkės butą Antakalnyje šeima iškeitė į dar erdvesnį namą užmiestyje.

Jasaičiai susituokė 2013-ųjų liepos 19 dieną Vilniuje po ketverius metus trukusios draugystės. Sužadėtuvių žiedas ant gražuolės rankos sužibo likus pusantrų metų iki vestuvių.

Oksana Pikul-Jasaitienė nėštumo metu:

Oksanos Pikul-Jasaitienės ir Simo Jasaičio vestuvių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1734)