„Apie „Intraceuticals“ pasvajodavau jau keletą mėnesių. Ir kaltas dėl to OMG koncertinis turas po JAV, – šypsosi Oksana. – Jo metu aplankėme ne vieną Amerikos miestą, bendravome su šou verslo atstovais, stebėjome vietinę žiniasklaidą. Ten su grupės merginomis ir sužinojome apie šią deguonies terapiją. Tai Holivudo procedūra Nr. 1!“.

Deguonies terapija – itin populiari procedūra tarp JAV žvaigždžių. Procedūrai komplimentų negaili Kim Kardashian, Victoria Beckham, Eva Longoria, Naomi Campbell, Justinas Timberlake'as, Miley Cyrus, „Victoria's Secret“ modeliai.

Oksana Pikul-Jasaitienė

„Viešėdama JAV panorau išbandyti garsiąją deguonies terapiją ir aš, tik gaila, dėl įtempto grafiko neatradau tam laiko, – pasakojo O. Pikul-Jasaitienė. – Sužinojusi, kad deguonies terapija jau atliekama mano mėgstamoje klinikoje „Grožio pasaulis“, labai nudžiugau. Esu viena pirmųjų procedūros bandytojų ir skiriu jai visus 10 balų! Terapija jau po pirmojo karto pastebimai pagerina odos tonusą, pakoreguoja raukšleles ir pigmentines dėmes, skaistina bei suteikia odos „patempimo“ efektą. Tai viena efektyviausių kosmetologinių procedūrų, kurias teko bandyti. Pati terapija maloni, jos metu nenaudojamos adatos, nėra pjūvių ir skausmo.“

„Kaip vizažo specialistė moterims ir merginoms rekomenduoju šią procedūrą atlikti svarbių švenčių, filmavimų, fotosesijų išvakarėse. Pamatysite – proginis makiažas guls dailiau, išvaizda bus jaunatviška ir gaivi. Deguonies terapija neabejotinai yra viena iš tų „must have“, kuriuos į priešvestuvinį sąrašą turėtų įsitraukti kiekviena nuotaka“, – liaupsių negailėjo ir patarimais dalijosi Oksana.

Oksana Pikul-Jasaitienė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)