Dainininkė DELFI pasakojo, kad ši daina taip pat pasiūlyta Australijos radijo stotims. O. Pikul-Jasaitienės karjera rūpinasi Žilvino Grigaičio žmona Elle Grigaitis ir „Big Screen Records“.

„Apie solinę karjerą niekada nemąsčiau, nes labai patinka dirbti su grupėmis. Ši daina buvo įrašyta ne komerciniams tikslams. Tai dovana sutuoktiniui Simui Jasaičiui mūsų vestuvių proga. Singlas buvo įrašinėjamas įdedant visą širdį. Pasiūlius Ellei pristatyti save užsienio rinkai būtent nuo šios dainos – nesudvejojau. Tai, kas liejasi iš širdies, yra tikra ir žmonės tą jaučia. Po šios dainos ateis eilė ir mano grupei „Naujos pupytės“. Žinoma, neatmetu galimybės tęsti solo įrašus. Tai priklausys nuo to, ar ši daina išpopuliarės“, – DELFI kalbėjo O. Pikul-Jasaitienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (345)