Tuo metu buvusi Marinos kolegė, dainininkė, merginų grupės „Naujosios pupytės“ lyderė Oksana Pikul apgailestauja, kad M. Bui iki šiol nesusitvarko savo gyvenimo ir ignoravusi kvietimus į teismą, prisivirė košės ir turės pusę mėnesio praleisti belangėje.

„Kaip buvusios kolegės man jos nuoširdžiai gaila. Ji negali atrasti teisingo gyvenimo kelio net būdama 25-erių. Ji nesugeba susiturėti, susireguliuoti, nesugeba išsaugoti šeimos ir savo vaiko. Gaila, kad ji negali teisingai gyventi. Palinkėčiau jai pagaliau atrasti save ir nebetaškyti savęs į kairę ir dešinę, o gyventi padorų gyvenimą. Ji turėtų suprasti, kad šeima yra vertybė“, – naujienų portalui DELFI kalbėjo Oksana Pikul.

Kalbėdama apie M. Bui atvesdinimą į teismą bei teisėjos sprendimą pasiųsti ją į areštinę, O. Pikul pabrėžė, jog visi Lietuvos piliečiai privalo laikytis įstatymų, taisyklių. Anot dainininkės, to nedarantieji privalo atsakyti už savo veiksmus ir sprendimus.

„Aš tokiuose dalykuose nedalyvauju. Man jie yra svetimi, tolimi. Man tai labai baisu. Tokių dalykų nepalaikau. Nuo pareigų nepabėgsime. Nuo teisėsaugos nepabėgsi, o jei esi nekaltas, nėra ko slapstytis... Matyt tai - rimtas reikalas. Juk teismas nekaltų žmonių per prievartą į teismą neatvesdina, į areštinę neuždarinėja. Krenta ne itin gražus šešėlis, o juk ji - subrendusi moteris, turi vaikelį, turėtų juo rūpintis, bet daro klaidas. Man jos labai gaila kaip žmogaus, nes ji save mėto, vėto, taško, blaško“, – kalbėjo dainininkė ir pridūrė M. Bui linkinti pradėti gyventi dorą gyvenimą, kokį gyventi, anot Oksanos, subrendusiai moteriai ir priderėtų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (813)