Išbandyti jėgas prižiūrint profesionalui ir pasigaminti trijų rūšių suši pasiryžo TV laidų vedėjas ir prodiuseris Gediminas Jaunius, Natalija ir Deivydas Zvonkai, Jurga Klimaitė-Riebling, Erika Klimenko-Taja bei Egmontas Bžeskas.

Bene geriausiai sekėsi merginų grupės „Yva“ lyderei Natalijai Zvonkei, kurios patiekalas atrodė ne tik estetiškai, bet ir buvo pagamintas pagal taisykles. Natalija neliko nepastebėti profesionalų. Dainininkė atskleidė, kad suši gamino nebe pirmą kartą. Esą vienam savo gimtadieniui atlikėja pati buvo pagaminusi apie 100 suši.

Nuo N. Zvonkės neatsiliko ir Taja bei G. Jaunius, taip pat įrodę, kad suši pasigaminti tikrai moka. Nors G. Jauniui gaminti ir kliudė alkio jausmas, vyras susikaupė ir pagaminęs patiekalą nenuvylė nei žiniasklaidos atstovų, nei virtuvės profesionalų.

Tiesa, į ne ypač malonią situaciją atvykęs gaminti įkliuvo Egmontas Bžeskas. Vyras į renginį atvyko savo automobiliu ir paliko jį netoli kavinės. Kadangi E. Bžeskas automobilį paliko neleistinoje vietoje, eismo priežiūros tarnybos pareigūnai ilgai netruko surakinti automobilio rato. Pagaminęs vieną suši ritinėlį Egmontas išvyko iš renginio.

Egmonto Bžesko automobilis

Renginio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją