Nušauto kovotojo mergina Raimonda Orvydaitė tuo metu laukėsi trečiojo jų kūdikio, kurį pagimdė praėjusią savaitę ir pavadino Titanu. Tai DELFI patvirtino artimas jų šeimos šaltinis.

Vieniša mama likusi R. Orvydaitė augina ir vaiką iš ankstesnių santykių.

Nušautas savo namų kieme

Remigijus Morkevičius nušautas gruodžio 21-ąją savo namų kieme. Įvykį girdėję žmonės tąkart pasakojo, jog 7 šūvius sumaišė su fejerverkais.

DELFI viešėjęs knygos apie kriminalinį pasaulį autorius bei žurnalistas Dailius Dargis spėjo, kad R. Morkevičiui galėjo būti mėginama atkeršyti.

„Kaip supratau, visiems jo aplinkos žmonėms šokas, sako, kad jis pastaruoju metu gyveno pakankamai ramiai ir sėsliai. Sako, kad po užsieniečio sumušimo jis gyveno pakankamai atsiskyrėlišką gyvenimą, jo režimas buvo namai-sporto salė-laikas su šeima“, – tąkart kalbėjo D. Dargis.

R. Morkevičius savo meną kovoti buvo demonstravęs ne tik ringe, tačiau ir gatvėje – jis buvo sumušęs policijos pareigūną, 2013 metų gruodį už merginos užpuolimą Kauno senamiestyje buvo nuteistas laisvės apribojimu ir bauda, o šių metų balandį jis užpuolė ir sumušė Airijos pilietį, už ką gavo 20 parų arešto.

Skaudūs mylimosios žodžiai

Praėjus beveik dviems paroms po kraupios žinios, sūnaus besilaukianti Raimonda Orvydaitė feisbuke paviešino jautrią trumpą žinutę: „Meile mano, prašau, grįžk namo“.

Po kelių dienų R. Orvydaitė pasidalijo dar viena žinute. „Kol tu šalia buvai, pasaulį mano supratai. Dabar tušti namai. Kas buvo gera, virto pelenais“, - rašė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (488)