"Žmogus, kuris nemyli gyvūnų, niekada nemylės ir žmogaus. Žmogus, kuris turi drąsos ir jėgos kankinti gyvą padarą, marinti badu, išvežti į mišką savo augintinį, pririšti prie medžio ir palikti mirt, mums niekada nebus draugu", - teigė grupės narė Indrė Burlinskaitė.

"Mūsų surengta fotosesija yra labai drąsi ir išreiškianti aiškią nuomonę. Ji ypatinga todėl, kad fotosesijos herojai, šie žavūs katinėliai ir mielas mažasis šuniukas, yra skaudžiausius išgyvenimus patyrę "Lesės" gyventojai.

Mes labai tikimės, kad fotosesijos idėja, raginanti mylėti kiekvieną, kuris turi mažą širdutę, glaudžiasi ir laukia šilumos iš mūsų, žmonių, paskatins aplankyti ne tik "Lesės", bet ir kitų gyvūnėlių namų gyventojus. Galbūt atsiras daugiau norinčių juos priglausti. Šie trys draugai nuo "Kitokių Angeliukų" rankų iškeliavo atgal į gyvūnų prieglaudą "Lesę". Jie laukia, kol bus surasti savo naujų šeimininkų, kuriems už gerumą ir meilę atsilygins amžina draugyste bei ištikimybe", - teigė I. Burlinskaitė, su kolegėmis po fotosesijos  nepanorusios priglausti gyvūnų.

Fotosesijos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (325)