Tiek jo, tiek ir jo antrosios pusės feisbuko paskyros tiesiog lūžta nuo užuojautos žodžių. Jas reiškia ir bičiuliai, ir visai poros nepažinoję, tačiau per televizijos šou „Šuolis“ gerbėjais tapę asmenys.

Tiesa, Raimonda liko su trimis atžalomis - ji dar augina ir vaiką iš ankstesnių santykių, netrukus turi susilaukti dar vieno sūnaus. Dar visai neseniai savo feisbuko paskyroje R. Morkevičius pasidalino nuotrauka su visa šeima, įsčiose esantį vaikelį pavadinęs Berniuku.

Daugeliui kovotoją pažinojusių žmonių žinia apie jo žūtį buvo tikras šokas. Kaip žinomi žmonės atsiliepė apie R. Morkevičių skaitykite ČIA.

Dar vasarį savo paskyroje R. Morkevičius įkėlė savo mylimosios bei vaikų nuotraukas ir rašė: "Kad ir kur bebūčiau, kad ir kas benutiktų, vien nuo minties kad turiu šeimą jačiuosi nemirtingas". Dabar šis jo įrašas įgauna visai kitą prasmę...

R. Morkevičius savo meną kovoti buvo demonstravęs ne tik ringe, tačiau ir gatvėje - jis buvo sumušęs policijos pareigūną, 2013 metų gruodį už merginos užpuolimą Kauno senamiestyje buvo nuteistas laisvės apribojimu ir bauda, o šių metų balandį jis užpuolė ir sumušė Airijos pilietį, už ką gavo 20 parų arešto.

Dar anksčiau šiais metais Lietuvos ir pasaulio bušido čempionas laidai "KK2" atskleidė, kokios mintys jį aplankė sužinojus, kad neblaivus sužeidė Lietuvoje viešėjusį turistą iš Didžiosios Britanijos. Pats kovotojas pasakoja, kad alkoholį vartoja labai retai, tačiau, kaip sako Remigijus, tuomet jame gimsta demonas.

„Išgeriu ir atsirakina demonai. Tik tokį paaiškinimą randu šiam įvykiui. Tikrai nepateisinu savo poelgių“, - interviu pasakojo kovotojas.

Tuomet liudininkai teigė, kad R. Morkevičius užsienietį puolė ypač įsiaudrinęs, tačiau pats sportininkas sakė, kad nieko neprisimena.

„Retai išgeriu, nes man būna labai blogai ir užjaučiu tuos geriančius. Galvoju, kaip jie gali kiekvieną dieną gerti. Buvo visiškai natūralus susitikimas su draugu, buvau nusiteikęs, kad gal į klubą kokį nueisim. Išgėriau vieną alaus, po to „jėgermaisterio“ ir nuėjome iki senamiesčio ir prisėdau prie staliuko. Pabundu namuose ir viskas, o po to man rodo straipsnį ir sako: „Ką, tu neatsimeni nieko?“ - apie tą vakarą pasakojo sportininkas.

Supratęs, ką padarė, Remigijus pats paskambino policijai: „Aš paskambinau vienam, kitam draugui. Man papasakojo viską ir susidėliojo. Tą dieną vyko daug sumaišties – ir policijos, ir tas, ir teismai, ir žurnalistai“.

Po įvykio sportininkas buvo suimtas, o po paros praleistos areštinėje nugabentas į teismą, kur turistui sumokėjo 2500 eurų už padarytą žalą.

„Nėra kalbos, kaip čia viskas blogai, buvau šansą gavęs, gyvenau gerai, ramiai, bet kažkur atsiranda nereikalinga energija“, - žurnalistams balandžio mėnesį guodėsi R. Morkevičius.

Po merginos sumušimo 2013 metais R. Morkevičius sakė, kad nenorėjo merginos sužaloti, o tik pasipuikuoti savo sugebėjimais.

„Buvau geros nuotaikos, šventėme draugo gimtadienį. Buvau tik truputį išgėręs – tikrai nepadauginęs, neagresyvus. Taip išėjo, kad besimaivydamas su ta koja aš ją užkabinau. Tada jau išsigandau ir pabėgau. Dabar atrodau kovotojas, kuris muša merginas. Aš 20 metų sportui atidaviau, o įsijungiu „Google“ ir visur meta, koks aš parazitas, koks aš demonas, baisus žmogus. Iš tikro juokinga“, - sako R. Morkevičius.

Pavogė batus

2011 metais bušido žvaigždė pavogė batus Nyderlanduose ir buvo sulaikytas. Vėliau Nyderlandų Karalystė prašė pripažinti skirtą baudą. Kauno apylinkės teismas nusprendė, kad bauda skirta pagrįstai.

Nyderlanduose R. Morkevičiui buvo skirta 300 eurų bauda. Atsižvelgiant į tai, kad R. Morkevičius kurį laiką buvo sulaikytas Kauno apylinkės teismas nusprendė, kad R. Morkevičius turi sumokėti 250 eurų baudą.

Tačiau pats sportininkas sako, kad tuomet įvyko nesusipratimas. „Niekas nieko neišsiaiškino. Pirkau daug rūbų ir batus, o tų batų „neįmušė“. Su krepšiais ėjau ir supypsėjo. Ir prasidėjo nesąmonės su apsauginiais – susiginčijome, susipykome ir jie padarė, kad aš vogiau. Aš turėjau pinigų, bet iš principo nesusimokėjau už tuos batus. Paskui teismas po 2011 metų situacijos man dabar pareiškė. Kažkaip durnai, truputį juokingai. Paskambinau teismo sekretorei sakau kas čia kaip. Sako čia dėl Olandijos. Sakau: ar galiu neiti? Sako gali neiti, čia viskas tvarkoje. Neatėjau, o tada liepė mane atvesdinti“, - stebėjosi R. Morkevičius.

Sportininkas sakė, kad reikalai su teisėsauga jam sukeldavo daug streso.

„Paskambina draugai ir sako: ką batų vagis? Atrodo juokinga, bet aš tada vos neapsiverkiau. Man tai buvo baisi situacija. Tokį padaro...“, - DELFI 2013 metais sakė R. Morkevičius.

Tačiau tarp bičiulių jis garsėjo kaip šeimos žmogus, toks atrodė ir socialiniuose tinkluose. 2015 metais jis buvo pakviestas dalyvauti TV3 laidoje šuolis, kur žinomi žmonės išbandė savo jėgas šuolio į vandenį rungtyse. Tąkart jam nusišypsojo laimė - šou R. Morkevičius laimėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (413)