Tokias kalbas sukėlė pats politikas, kai pirmadienį jis savo socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalino asmenuke, kurioje pozuoja su dabartine Gitano Nausėdos komandos nare.

„Gera kartu“, – trumpai fotografiją komentavo 37-erių M. Majauskas. Tiesa, naujausią kadrą jis papildė širdelės simboliu.


DELFI su M. Majausku nepavyksta susisiekti jau nuo pirmadienio – politikas atstvėrė tylos siena. Į žinutes jis nereaguoja ir socialiniuose tinkluose. Dėmesio šią savaitę vengia ir tariama jo širdies draugė Lina.

Nepaisant to, DELFI šaltinių teigimu, M. Majauskas ir L. Svidinskaitė santykius palaiko jau ne vienerius metus.

L. Svidinskaitė Vilniaus universitete yra įgijusi teisės bakalaurą, o šiemet baigė politikos magistrantūros studijas. Prieš pradedant darbą G. Nausėdos štabe, Lina dirbo M. Majausko padėjėja Seime.

DELFI primena, kad minimas politikas anksčiau buvo vedęs Ievą Domarkaitę, tačiau praėjusių metų rugsėjį jiedu išsiskyrė.

Kiek anksčiau prieš skyrybas M. Majausko pavardė žiniasklaidoje buvo linksniuojama dėl galimo seksualinio priekabiavimo skandalo.

Praėjusių metų kovo mėnesį INFO TV nuskambėjo merginos kaltinimas, kad prieš penkerius metus M. Majauskas ją, dar 18-metę moksleivę, pakvietė namo, o ten apkabino per liemenį, pradėjo bučiuoti kaklą, atseginėti suknelę ir sakyti, kaip jos trokšta, koks gražus jos kūnas.

Pašnekovė tuomet užtikrino, kad ji – ne vienintelė, kurios bejėgiškumu buvo bandoma pasinaudoti. Mergina pasakojo, kad M. Majauskas, tuo metu – premjero A. Kubiliaus patarėjas, buvo įsitraukęs į įvairias veiklas su jaunimu, moksleiviais. Jie politiką laikė savotišku mentoriumi. Moksleiviams M. Majauskas kalbėdavo apie politiką, apie tai, kaip svarbu pažintys. Tačiau draugystė esą nesibaigdavo vien draugiškais patarimais ir pamokymais.

„Dažni pasisėdėjimai baruose, pokalbiai. Dažniausiai besibaigiantys didelio alkoholio suvartojamo kiekiu“, – prisimena mergina. Anot jos, M. Majauskas siekdavo nugirdyti jaunas merginas, moksleives, kurias atsivesdavo į barą neva pasišnekėti apie politiką: „Galutinis tikslas – parsivesti pas save į butą, ir nežinau, patenkinti savo poreikius“.

Tačiau pats M. Majauskas tokias kalbas kategoriškai paneigė. Po kilusio skandalo jis buvo laikinai sustabdęs narystę Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijoje, bet ją atnaujino.

Kiek vėliau po to M. Majauskas kreipėsi į prokuratūrą dėl neva paskleisto šmeižto. Toks žingsnis sukėlė diskusijas, kad tokiu būdu politikas, pasinaudodamas savo kaip Seimo nario statusu bei politinės partijos įtaka, įbaugino liudytojas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)