Apnuoginusios nugarą P. Anderson nuotraukos puikuosis skelbimų lentose, o kampanijai lėšų skyrė organizacija, esanti už etišką elgesį su gyvūnais "People for the Ethical Treatment of Animals" (PETA).

PETA teigimu, kampanija bus vykdoma Kinijoje, kadangi pasaulinė kailių pramonė "siekia išnaudoti klestinčią Kinijos ekonomiką".

"Kinijoje ne tik pastebėtas kailių pardavimo padidėjimas, ji taip pat tapo pirmaujančia kailių tiekėja JAV. 2000 metais iš Kinijos importuoti kailiai sudarė 40 proc. viso JAV kailių importo", - teigiama organizacijos pranešime.

Organizacijos PETA narė P. Anderson teigė būsianti "labai laiminga, jei jos apnuoginta oda padės išsaugoti nekaltų gyvūnėlių gyvybes". "Kai šiais laikais yra sukurta tiek naujų audinių, nėra jokio pateisinimo žudyti vargšus gyvūnėlius ir vogti jų odą", - pridūrė ji.

Organizacija teigia, kad plakatai bus iškabinti tokiuose Kinijos miestuose, kaip Šanchajus ir Pekinas, tačiau nenurodė, kada numatyta ją pradėti.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją