Beveik mėnesį internetinėje erdvėje vyko „Lietuvos žiovulio“ rinkimai, kuriuose internautai siūlė ir balsavo už šalies nuobodžiausius – žvaigždę, vietą, sporto šaką ir TV laidą, rašoma organizatorių pranešime spaudai.

Įveikęs pagrindinius savo konkurentus – Radži ir „Olialia pupytes“, J.Smoriginas „triumfavo“ nuobodžiausios žvaigždės kategorijoje. Radži rinkimuose liko antras, pupytės – trečios. „Vilniaus balete“ aplankytas baletmeisteris gautą apdovanojimą priėmė stoiškai, be to, jį pralinksmino įteiktas paveikslėlis su gintarais apklijuoto katinėlio atvaizdu.

„Čia tikrasis mano veidas“, – kvatodamas tikino Jurijus. Jis nepraleido progos paprovokuoti apdovanojimą jam įteikusių radijo stoties „Zip Fm“ „radistų“: „Kodėl aš jums atrodau nuobodus?“.

Išgirdęs Jono ir Rolando svarstymus, kad galbūt žmonės balsavo už jį todėl, kad jis labai ilgai šneka ir taip sukelia žiovulį, J.Smoriginas dėstytojui derančiu tonu vieno iš „radistų“ paklausė: „Koks tavo vardas? Jonas? Tai va, Jonai, ar tu galvoji, jeigu aš kalbu, tai aš nuobodžiai kalbu?“.

„Lietuvos žiovulio“ rinkimuose internautai nuobodžiausia TV laida išrinko „Sveikinimų koncertą“, nuobodžiausia vieta – polikliniką, o nuobodžiausia sporto šaka internautams pasirodė šachmatai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)