Paskutinį vasaros šeštadienį, garsiausius šalies atlikėjus subūręs renginys be daugybės valandų muzikos pasiūlė ir specialią maisto bei gėrimų zoną.

Organizatoriai iš anksto ragino lankytojus su savimi atsinešti pledus ar kėdutes, kad renginio teritorijoje būtų galima surengti didžiulę iškylą.

Į renginį lankytojai buvo kviečiami tik su galimybių pasais. Taip pat nepakenkė ir lietpalčiai, kurių prireikė prapliupus lietui. Nepaisant prastų oro sąlygų, festivalio dalyviai stengėsi stovėti kuo arčiau scenos, ant kurios pasirodė daugybė garsių atlikėjų.


Festivalio svečiams pasirodymus paruošė viena garsiausių šalies atlikėjų Jazzu, „Eurovizijos“ konkurse tarptautinę šlovę pelniusi grupė „The Roop“, nepamirštamus koncertus sukuriantis atlikėjas Vidas Bareikis. Jam užkulisiuose kompaniją palaikė mylimoji Indrė Stonkuvienė.

Taip pat pasirodė sparčiai populiarėjanti, daugybės hitų autorė Jessica Shy, matematinio roko grupė „jautì“, daugybės simpatijų sulaukianti atlikėja Gabrielė Vilkickytė, garsiausias šalies DJ – Jovani, jausmingasis Justinas Jarutis, daugybės hitų autorius, charizmatiškasis Vaidas Baumila, hiphopo grupės „G&G Sindikatas“ ir „Flying Saucer Gang“ bei visiems gerai žinomi reperiai Omerta ir Ironvytas.

„Širdyje labai gera, kad grįžta scenos, koncertai, menas ir kultūra. Pristatysime ir porą naujų dainų iš būsimojo albumo, kurį jau pradėjau įrašinėti.

Būsime su visa grupe bei daugybe kitų atlikėjų, tad tai bus geriausias vasaros uždarymas. Labai laukiu šio gyvo mūsų susitikimo festivalyje!“, – pasirodymu festivalyje džiaugėsi atlikėja Jazzu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (203)