"Tikrai nuostabu poilsiauti kur nors egzotiškame krašte vien su mergaičių kompanija. Tik yra didžiulė problema - vienos, be vyriško kvapo, teišbūname pusdienį. Tik išeiname visos tokios gražios į lauką, tuoj prisistato gerbėjų būrys", - kikeno Nijolė.

Ji pasakojo, kad anksčiau dažnai ištrūkdavo su draugėmis pailsėti be vyriškos kompanijos, tokios atostogos jai - vienos maloniausių.

Atostogaujant vien su draugėmis, nekyla problemų dėl pasirinkimo. Merginos mielai naršo po svečių šalių parduotuves, ieško naujų apdarų ir gali atsipalaiduoti, nes lauke netrypčioja nekantrus bernelis, kuriam žygis į parduotuves - peilis po kaklu.

"Paprastai renkuosi poilsį su artimais draugais, kolegėmis, vengiu nepažįstamų kompanionų", - patikino N.Pareigytė. Kaip vieną košmariškiausių potyrių mergina iki šiol prisimena pernai vykusį televizijos projektą, kai į poilsinę kelionę jai teko vykti su nematytu vaikinu.

"Manau, tikrai neverta bandyti atostogauti su nepažįstamu žmogumi. Niekada negali žinoti, ar jūsų pomėgiai ir požiūriai sutaps. Savas vyras ar draugės - daug geresnis pasirinkimas", - įsitikinusi Nijolė. Ji juokėsi, kad pastaruoju metu vykdama atostogauti širdies draugą A.Jomantą ima dėl apsaugos, kad nesikabinėtų nepažįstami vyrai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją