Sutapimas, tačiau ir E. Ivanenka, ir A. Jomantas žiniasklaidai patvirtino apie įvykusius išsiskyrimus su Nijole. Tuo metu pati dainininkė įvairiuose interviu pasakoja tik apie džiaugsmingiausias asmeninio gyvenimo akimirkas. Apie į šipulius subyrėjusius santykius, negimusius kūdikius ir kitas asmeninio gyvenimo dramas, palydėtas ašaromis, Nijolė atsiveria tik artimiausioms draugėms, mamai.

Panašu, jog visos negandos taip ir liko praeityje, mat savo vargus, rūpesčius ir džiaugsmus N. Pareigytė jau nebe pirmą mėnesį patiki garsių moterų dėmesio sulaukiančiam ir dėl to į žiniasklaidos akiratį pakliūvančiam vieno Kauno kokteilių klubo bendraturčiui Rimvydui Rukaičiui.

Jis – buvęs populiariosios merginų grupės „Yva“ narės Kristinos Ivanovos vaikinas, su kuriuo tituluota gražuolė santykių neišsaugojo ir išsiskyrė šių metų pavasarį. Apie bendrą K. Ivanovos ir R. Rukaičio laisvalaikį Ispanijoje DELFI rašė kovą. Neilgai trukus šis faktas sukėlė šurmulį žiniasklaidoje, tačiau apie tai, jog santykiai su R. Rukaičiu nutrūko, K. Ivanovai pavyko nuslėpti.

Be abejo, kaip ir visus ankstesnius savo santykius, taip ir šiuos, N. Pareigytė laiko paslaptyje.

Kelių ypač patikimų DELFI šaltinių pasakojimai apie Nijolės ir Rimvydo draugystę sutampa. Pasakojama, jog jiedu santykius užmezgė dar šių metų vasaros pradžioje. Tuo metu, N. Pareigytė dar draugavo su A. Jomantu, šis birželį pasveikino savo merginą pabaigus magistro studijas. Nijolė, jau draugaudama su R. Rukaičiu, atvykdavo į krepšinio rungtynes, kuriose žaisdavo ir A. Jomantas.

„Nijolė užmezgė santykius su Rimvydu neišsiskyrusi su Artūru. Tai, be abejo, prislėgė jį. Galbūt todėl abu apie išsiskyrimą taip nenoriai kalba. Nijolė ir Rimvydas – pora nuo šios vasaros pradžios“, – pasakojo šaltiniai, tačiau pats R. Rukaitis informaciją apie draugystę su Nijole neigia sakydamas, jog aplinkiniai jį be priežasties poruoja su žinomomis moterimis.

„Prie ko čia aš? Nežinau, žinokit, kas ir ką čia šneka – tai su viena draugauju, tai su kita. Su niekuo aš nedraugauju“, – mandagiai nuo tiesių atsakymų išsisuko R. Rukaitis. Tuo metu N. Pareigytė telefonu neatsiliepia.

Kristina Ivanova ir Rimvydas Rukaitis
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)