„Norėjome kokybės ir profesionalaus muzikavimo, todėl organizuojant šventę nekilo daug klausimų, ką kviesti į Oslą. Šventė pavyko puikiai, lietuvių atsiliepimai patys geriausi. Linas labai šilta asmenybė tiek scenoje, tiek gyvenime, kiek teko bendrauti,“ – sakė koncerto organizatoriai.

Su žmona Irma viešėjęs muzikantas džiaugėsi ne tik sėkmingu koncertu, bet ir mielai apžiūrėjo įspūdingiausias Oslo vietas. Susitiko su draugais lietuviais, kurie jau daug metų gyvena Norvegijoje.

„Norvegijos lietuviai mane sužavėjo daugeliu aspektų – puiki organizacija, be galo nuoširdus priėmimas ir precizija, kurią ko gero, mūsų tautiečiai įgijo ilgiau pagyvenę Skandinavijos širdyje. Scenoje židinys ir minimalistinis stilius mane pribloškė gerąja prasme. Koncertuodamas jaučiausi jaukiai, tartum būčiau ne scenoje o svečiuose pas bičiulius,“ – spaudos atstovei pasakojo Linas Adomaitis prisipažindamas, kad tiek albumo kopijų, kiek čia, koncerto metu įsigijo Norvegijos lietuviai – dar niekur neteko išplatinti.

Su DELFI skaitytojais Linas pasidalino kelionės akimirkomis:

Netolimoje ateityje atlikėjas ketina aplankyti po pasaulį išsibarsčiusius brolius ir seseris bei padovanoti savo naujausios muzikos, o taip pat ir patikrintų laiko kūrinių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją